Andreea Marin, schimbare de look. Prezentatoarea TV și-a deschis culoarea părului

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Marin este celebră pentru părul ei lung, brunet, asemenea unei zâne. În ultimii ani, vedeta a început să aleagă o culoare mai deschisă a părului și chiar să îl scurteze. Recent, vedeta a apătut cu un look nou.

Andreea Marin reușește să surprindă cu fiecare apariție. Frtumoasa prezentatoare TV a dat uitării pletele lungi și culoarea închisă care a făcut-o celebră și, treptat, a ajuns să fie aproape blondă.

Este cunoscut faptul că părul negru scoate în evidență trecerea timpului de pe chip, astfel că este de înțeles de ce Andreea Marin a decis să aleagă o culoare mai blândă pentru părul ei. A optat mai întâi pentru un șaten arămiu, care îi scotea în evidență ochii și buzele voluptoase.  Nici lungimea părului nu a păstrat-o, astfel că, de ceva vreme, aceasta se joacă cu tunsorile tip bob.

La 46 de ani, vedeta se reinventează și ne prezintă o nouă variantă a ei

 

Acum, prezentatoarea TVR s-a afișat cu o nouă culoare a părului: șaten deschis, cu șuvițe blonde. Cu părul tuns scurt și colorat în nuanțe aurii, Andreea pare mai fresh ca niciodată. Primii care au sesizat schimbarea de look au fost fanii, care au complimentat-o imediat. Câțiva au mărturisit că nici nu au recunoscut-o. 


Andreea Marin este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Pe lângă frumusețea angelică, Andreea a demonstrat că „nu există nu se poate” în fiecare pas din carieră. A făcut istorie cu emisiunea „Surprize Surprize”, a fost prima jurnalistă care a escaladat Kilimanjaro și  a reușit să se reinventeze, de câte ori a fost nevoie. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel