Andreea Marin primește sfaturi stilistice de la fata ei: O mai ascult din când ca să îi fac pe plac

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, Instagram

Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu fata ei, de care este foarte mândră.

Andreea Marin are o fată minuată de 14 ani, de care este foarte mândră. Chiar dacă este la vârsta adolescenței, moment în care majoritatea adolescenților sunt mai răzvrăiți, vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa fiicei ei, despre care spune că este foarte bună la învățătură, dar este pasionată și de modă. Violeta chiar obișnuiește să îi dea mamei ei sfaturi stilistice.

"Obișnuiește chiar să îmi dea sfaturi, ceea ce mi se pare chiar interesant. Cred că e foarte frumos așa să simți interacțiunea aceasta mamă-fiică, adică e momentul în care am început să fim prietene, să ne sfătuim, e un sentiment tare plăcut și necunoscut de mine până acum. De pildă, îmi spune că e foarte bine să mai ies din alb și negru și să îndrăznesc mai mult. Desigur eu îi amintesc faptul că nu mai am 20 de ani, nici chiar 14, cum are ea, și că îmi place comoditatea din ce în ce mai mult.", a declarat Andreea Marin potrivit viva.

Andreea Marin acceptă sfaturile fetei ei uneori

Chiar dacă nu le ia mereu în considerare, pentru că nu sunt specifice vârstei ei, Andreea Marin spune că se mai ghidează și după sfaturile stilistice acordate de Violeta, pentru a-i face acesteia pe plac.

"Nu mai simt nevoia să epatez în niciun fel, să fiu pe tocuri. Mi-e greu în seara asta pe tocuri, îți spun sincer, m-am obișnuit tare mult cu comoditatea, însă o mai ascult din când în când și chiar mă îmbrac cum îmi spune ea, ca să îi fac pe plac. Mie nu-mi place nici răsfățul și nici exagerarea. Îmi place echilibrul, moderația.", a spus vedeta.

Ce spune prezentatoarea despre Violeta

Andreea Marin are doar cuvinte de laudă la adresa fetei ei, despre care spune că are extrem de multă cultură generală, fapt ce a ajutat-o să se înscrie în diferite competiții internaționale.

"Iubește istoria, e foarte bună la limbile străine, în general tot ce ține de cultura generală, pentru că merge la competiții internaționale, îi place să citească, să facă sport, ca orice copil. Sunt competiții internaționale, încep în cadrul școlii fazele locale. Înainte de pandemie a ajuns, de exemplu, la faza superioară de la Barcelona. Acum să vedem. S-a calificat deja la World Cup și vom vedea unde are loc, știam că în Dubai.", a mai spus ea.

Cât despre rețelele de socializare, Andreea Marin spune că nu i-a interzis fetei ei crearea unui cont pe aceste platforme, însă aceasta îl ține privat, departe de ochii lumii.

"Violeta are un cont pentru prieteni, nu e public. Ea nu își dorește mai mult, este la vârsta la care își creează viitorul și e mult mai interesată de asta.", a conchis vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel