Andreea Marin, primele declarații după ce hoții au încercat să-i spargă casa: „Am mai avut o experiență de acest gen. Chiar dacă ar intra în clădire, ar fi dezamăgiți”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin a oferit primele declarații după ce hoții au încercat să-i spargă casa

Andreea Marin este prădată de hoți pentru a doua oară. După ce, în urmă cu câțiva ani, hoții au reușit să o jefuiască pe prezentatoarea TV, de data aceasta, tâlharii s-au lovit de măsurile de siguranță luate de vedetă. 

Sâmbătă seară, hoții au încercat să intre în casa Andreei Marin din Voluntari. Poliția a fost sesizată printr-un apel la 112 de către firma de pază care supraveghea imobilul și oamenii legii au ajuns imediat la fața locului.

Hoții nu au fost găsiți la fața locului însă  s-a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de infracțiunea de furt calificat și infractorii sunt căutați în aceste momente. 

 


Andreea Marin a dezvăluit că nu ține lucruri de valoare în casă, la vedere, astfel că și dacă hoții ar fi reușit să intre în casă, nu ar fi avut ce să fure.

 

''Este adevărat, a existat aseară o tentativa de spargere a locuinței, însă fără succes, întrucât după ce am avut o alta experiență de acest gen, furt din clădire, acum câțiva ani, am schimbat sistemul de securitate, am trecut recent și prin renovare schimbând ferestrele si ușile cu unele performante, securizate. În plus, acești hoți, chiar daca ar întra în clădire, sincer ar fi dezamăgiți, noi avem un principiu: nu ținem în casa obiecte de valoare mare, gen bijuterii valoroase, nici bani cash, singurul lucru cu care ar putea pleca sub braț un hoț ar fi vreun televizor, laptopul e cu mine mereu și oricum electronicele sunt detectabile după IP în ziua de azi, așadar îi pun în pericol după aceea. Firma de securitate a sosit la fața locului, la fel și Poliția și cineva apropiat, nu au avut nici prea mult timp la dispoziție. Dacă acum câțiva ani hoții au fost prinși și apoi încarcerați, în acest moment, pentru cazul prezent, autoritățile au deschis dosar penal pentru infracțiunea de tentativă de furt calificat. Nu îmi face plăcere situația, nu îmi place să văd oameni puși sub acuzare, sunt un om pașnic, dar fiecare om ar trebui sa fie conștient că poartă răspunderea faptelor sale'', a declarat Andreea Marin pentru Spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel