Andreea Marin, pregătită să devină mămică din nou. Vedeta își dorește un copil cu Adrian Brâncoveanu: "Suntem pregătiți"

Data publicării:
Andreea Marin și Constantin Brâncoveanu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Marin și Constantin Brâncoveanu, sursa instagram

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt pregătiți să devină părinți. Vedeta a făcut câteva declarații cu privire la acest subiect.

Andreea Marin și Cosntantin Brâncoveanu forează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de 4 ani, dar cu toate astea, au preferat să fie extrem de discreți în ceea ce privește relația lor. Cu toate astea, invitată într-o emisiune TV, prezentatoarea a dat câteva lucruri din casă. Aceasta a mărturisită că actuala relația este perfectă și că este pregătită să devină, din nou, mămică. Se pare că ea și Adrian Brîncoveanu își doresc cu nerăbdare un copil.

Andreea Marin a declarat că este pregătită în orice moment să devină mămică pentru a doua oară și să-i facă Violetei  un frățior sau o surioară.

 „De ce nu? Da. Dumnezeu e acolo Sus și vom vedea dacă își va dori și El să se întâmple lucrul acesta. Noi suntem pregătiți în orice moment”, a declarat Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni tv.

 

De asemenea, Andreea Marin a declarat că fiica ei, Violeta așteaptă cu nerăbdare să aibă un frățior sau o surioară. Mai mult, tânără se înțelege perfect cu frații ei vitregi și nu ar deranja-o ca lista să devină mai lungă.

„Violeta are o părere foarte bună despre acest subiect. Mai are doi frați, de ce nu ar mai vrea încă o soră sau un frate? Nu sunt vitregi, noi nu privim lucrurile așa în familia noastră. Eu am și o mamă de-a doua pe care nu pot numi „mamă vitregă”, pentru că acest termen are așa o conotație negativă și nu e cazul. Se înțeleg foarte bine”, a mai spus Andreea Marin.

 

Citește și: Andreea Marin, imagine rară alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Cum au fost surprinși cei doi/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel