Andreea Marin, imagine rară alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Cum au fost surprinși cei doi/ FOTO

Data publicării:
Andreea Marin și Constantin Brâncoveanu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Marin și Constantin Brâncoveanu, sursa instagram

Andreea Marin și-a surprins fanii, după ce a publicat o fotografie inedită alături de iubitul ei, Constantin Brâncoveanu.

Andreea Marin și Cosntantin Brâncoveanu forează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de 4 ani, dar cu toate astea, au preferat să fie extrem de discreți în ceea ce privește relația lor. Chiar și așa, de data aceasta, Andreea Marin a ales un moment special pentru a posta o fotografie în care apare la brațul bărbatului pe care îl iubește. Mai exact, iubitul celebrei prezentatoare TV își serbează astăzi ziua de naștere.

Fotografie postată de ziua lui Adrian Brâncoveanu este făcută la Palatul Mogoșoaia. În dreptul imaginii cu cei doi, Andreea Marin a ținut să îi facă cea mai frumoasă urare iubitului său. Fotografia a adunat în câteva ore mii de aprecieri.

"La mulți ani, Brîncoveanul meu, cu iubire! ", a scris Andreea Marin în dreptul fotografiei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Invitată recent în Podcastul lui Damian Drăghici, Zâna surprizelor a făcut câteva mărturii despre relația cu Adrian Brâncoveanu, la care nimeni nu se aștepta. Aceasta a mărturisit că nu a fost dragoste la prima vedere, însă au existat două evenimente dureroase în viața lor, care i-a unit.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin.

 

Andreea Marin: ”A fost un câștig pentru noi”

 

Deși în această pandemie multe cupluri și-au spus adio, Andreea Marin și partenerul ei de viață au profitat de acest lucru și s-au apropiat mai mult ca niciodată:”A fost un câștig pentru noi. Pentru alții, aud că a fost o povară, dar pentru noi a fost un câștig," a mărturisit Andreea Marin, la Interviurile Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel