Andreea Marin: Nu mai e visul meu televiziunea. Ce decizie a luat faimoasa prezentatoare TV

Data publicării:
Andreea Marin, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Marin, sursa instagram

Andreea Marin a dezvăluit care sunt planurile ei pe plan profesional. Ce spune vedeta despre o nouă emisiune TV?

Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. De ani buni se bucură de un succes imens pe plan profesional și este iubită de foarte mulți oameni. Andreea Marin spune, însă, că televiziunea nu mai este visul ei acum. 


După succesul emisiunii „Nu există nu se poate”, Andreea Marin lansează o carte, cu același nume, prin care vrea să împărtășească lecțiile pe care le-a primit de la viață, dar și poveștile oamenilor pe care i-a avut invitați în emisiune. 


Aceasta a făcut dezvăluiri despre planurile ei pe plan profesional și despre o posibilă întoarcere în televiziune. 


„Nu mai e visul meu televiziunea în sine, pe ecranele televizoarelor mă puteți vedea adesea, pentru că sunt în relații foarte bune cu toate televiziunile. De altfel, că vorbeați de cartea mea, «Nu există nu se poate!», care pe 17 martie se va lansa, ea pornește de la oamenii extraordinari care au stat în fața microfonului meu în ultima mea emisiune de televiziune, ce purta același nume. Acesta este și motto-ul meu în viață, după el mă conduc!


Așa că oricând apare o idee bună și realizată în condiții de calitate, pentru că nu-mi doresc să las ștacheta jos, sunt deschisă către asta, alfel sunt multe alte lucruri pe care le fac astăzi și televiziunea este o parte din munca mea!”, a dezvăluit Andreea Marin pentru CANCAN.


Andreea Marin va lansa propria ei carte la începutul lunii martie 


„La început de martie ne gândim că ar fi un cadou atât de frumos de mărțișor. Lucrez încă la carte. Mi-am impus o disciplină. În fiecare zi, cam două ore le dedic scrisului și asta pentru că este atâta bogăție. Pur și simplu, o bogăție de idei, de imagini care te motivează, care te inspiră, și o bogăție prin invitații pe care i-am avut în emisiunae Nu există nu se poate. Luptători, oameni pentru care chiar nu există nu există nu se poate, nu se lasă, dau greș cu o idee, continuă cu altele,încearcă să găsească o altă cale de a ieșit din labirint, până când reușesc.

Și arată că de fapt, acolo unde lucrurile depind de noi, și sunt puține cazurile în care lucrurile nu depind de noi cu adevărat. Ne prefacem, ne e comod să zicem că neîmpiedică ceva, dar există posibilitatea să îndepărtezi acele piedici și acele bariere.  Pune mintea la contribuție, ai destulă voință, clădește nu te opri, nu te gândi că vei obosi.

Nimic cu adevărat important în viață sau cu adevărat valoros nu se construiește din comoditate, ci doar din starea de freamăt. Aceștia sunt oamenii care ne pot arăta că există drumul înainte pentru noi toți, atâta vreme cât vedem că stă în puterea noastră să schimbăm lucrurile și chiar se poate”, a declarat Andreea Marin, în cadrul interviului de la Spectacola

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel