Andreea Marin, dezvăluiri despre cartea pe care o scrie: „O bogăție de idei, de imagini care te motivează, care te inspiră” EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Andreea Marin a vorbit, în EXCLUSIVITATE pentru Spectacola și DC News, despre cartea la care lucrează.

Andreea Marin a fost invitata Georgianei Ioniță, la Interviurile Spectacola și DC News, unde a vorbit despre cartea la care lucrează, dar și despre mentalitatea care a ajutat-o să reușească în viață.

După succesul emisiunii „Nu există nu se poate”, Andreea Marin lansează o carte, cu același nume, prin care vrea să împărtășească lecțiile pe care le-a primit de la viață, dar și poveștile oamenilor pe care i-a avut invitați în emisiune. Povești de succes, ale unor oameni care au avut de înfruntat obstacole aparent „imposibile”. Oameni care au demonstrat că „nu există nu se poate”. Vedeta plănuiește să lanseze cartea  la începutul lunii martie. 

Andreea Marin, interviu emoționant pentru SPECTACOLA și DC NEWS: „Nu îmi permit să cred în destinul scris de cineva”


„La început de martie ne gândim că ar fi un cadou atât de frumos de mărțișor. Lucrez încă la carte. Mi-am impus o disciplină. În fiecare zi, cam două ore le dedic scrisului și asta pentru că este atâta bogăție. Pur și simplu, o bogăție de idei, de imagini care te motivează, care te inspiră, și o bogăție prin invitații pe care i-am avut în emisiunae Nu există nu se poate. Luptători, oameni pentru care chiar nu există nu există nu se poate, nu se lasă, dau greș cu o idee, continuă cu altele,încearcă să găsească o altă cale de a ieșit din labirint, până când reușesc.

Și arată că de fapt, acolo unde lucrurile depind de noi, și sunt puține cazurile în care lucrurile nu depind de noi cu adevărat. Ne prefacem, ne e comod să zicem că neîmpiedică ceva, dar există posibilitatea să îndepărtezi acele piedici și acele bariere.  Pune mintea la contribuție, ai destulă voință, clădește nu te opri, nu te gândi că vei obosi.

Nimic cu adevărat important în viață sau cu adevărat valoros nu se construiește din comoditate, ci doar din starea de freamăt. Aceștia sunt oamenii care ne pot arăta că există drumul înainte pentru noi toți, atâta vreme cât vedem că stă în puterea noastră să schimbăm lucrurile și chiar se poate”, a declarat Andreea Marin, în cadrul interviului de la Spectacola. 

Andreea Marin: Tata era genul de om puternic, în aparență, căci era și un om sensibil


„Nu există nu se poate” este motto-ul meu în viață, de fapt. Am moștenit aceste vorbe de la tatăl meu. Cred că nici nu își dădea seama. El nu spunea cu o anumită intenție vorbele astea. Îi intraseră în sânge. Era genul de om puternic, în aparență cel puțin, căci era și un om sensibil, în egală măsură.  Era genul de om pentru care, întradevăr, „Nu exista nu se poate”. El nu își dădea o altă variantă. 

Și dacă nu găsea soluția azi, trebuia să găsească o altă soluție pentru mâine. Îmi amintesc de copilărie, de tinerețe, îmi tot spunea, atunci când eu mă plângeam, că toți ne mai plângem din când în când, că nu ne iese una, că nu ne iese alta: 'nu, nu există nu se poate! Nu ai pus destule voință, nu ai pus destulă imaginație în ceea ce ai de îndeplinit. Cineva care se opune e un test al vieții. Ce ai vrea, ca totul să se așterne în calea ta și să  nu ai nimic de luptat ca să obții ceva bun în viață'.

Cumva, mă forța, în sensul bun al cuvântului să cauți soluții. Mereu altele, până când asta mi-a intrat în sânge și a devenit un exercițiu atât de des făcut, încât pur și simplu așa am devenit eu ca persoană”, ne-a mai dezvăluit vedeta.

Momentele în care s-a întâlnit cu imposibilul

Întrebată ce face atunci când se întâlnește cu situații imposibile, Andreea Marin a răspuns:

„Imposibilul este atunci când din dintr-un un motiv ce nu depinde de noi, viața noastră e în pericol. Un motiv pe care nu îl putem înlătura, de pildă, o boală fără leac. Acolo, da, nu mai depinde de noi orice am face. Sau un alt exemplu, în care lucrurile depind de oameni dar nu de unul singur: războiul. Acolo, un singur om nu poate să facă minuni. E nevoie de o forță colectivă. Și atunci, da, în astfel de situații limită poți spune că există nu se poate. 

Dar în situațiile în care tu ai putea să faci mai mult și de fapt îți pui singur limite și nu face mai mult din comoditate, din neștiință, din teamă, doar la prima vedere, că dacă ai încerca mai mult, ai vedeacă nu există un pericol real. Pericolul e doar în mintea ta”, a mai spus ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel