Andreea Marin, la 20 de ani de la debutul în televiziune: „Eram doar mai naivă și am învățat evoluând”

Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin a vorbit despre începuturile carierei sale și despre cum a reușit să facă din emisiunea „Surprize, Surprize” un fenomen național, asta în condițiile în care, inițial, formatul nu a avut succes.

Andreea Marin își amintește cu drag de emisiunea „Surprize, Surprize”, pe care a prezenta-o ani la rând și care a devenit caartea ei de vizită în cariera TV. Prezentatoarea Tv spune că formatul celebru nu a avut succes la început, însă a muncit mult și a reușit să câștige inimile publicului cu poveștile emoționante pe care le făcea cunoscute.

 

„Nu a fost un succes chiar de la prima apariție, am avut de lucru ca să creștem, dar a început să se vorbească în scurt timp, pentru că programul atingea inimi și schimba vieți în bine. Ceva ce nu putea nimeni nega. Eu, însă, nu trăiesc din nostalgie,  privesc  mereu  spre  viitor.
Șansa mea din anii în care am fost director la „Surprize, Surprize și moderator totodată a fost să învăț să organizez totul în detaliu, să fiu responsabilă pentru fiecare gest și cuvânt, să îmi pese de oameni și să ascult, cu adevărat, poveștile lor de viață, care m-au marcat. Lecții din care am învățat și pe care le aplic în tot ce fac, și astăzi”, a spus Andreea Marin pentru VIVA. 


Mai mult, vedeta spune că nu s-a schimbat foarte mult în cei 20 de ani de la debutul în televiziune, doar a mai învățat câte ceva. În rest, păstrează aceleași valori. 


„Eram doar mai naivă și am învățat evoluând, dar altfel sunt fidelă acelorași principii sănătoase de  viață și  nici nu m-am schimbat fizic prea mult. Vreau să rămân omul pe care te bazezi, care știe ce face și care lasă în urmă ceva de care să îți amintești, zeci de ani, iată, cu plăcere. Nu să fiu ceea ce văd mereu în jur: scânteie transformată în fum, risipită de vânt. Ăsta nu e succes. Ce e val ca valul trece. Mă încăpățânez să fiu stâncă”, a mai spus prezentatoarea TV.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel