Lili Sandu, dureri groaznice în timpul alăptării. Ce probleme de sănătate a avut actrița: „Era o piatră acolo”

Data publicării:
Lili Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Lili Sandu, foto Instagram

Lili Sandu s-a confruntat cu dureri mari chiar de ziua fiului ei. Vedeta a dezvăluit ce probleme de sănătate a avut. 

Lili Sandu este o mămică fericită. Fiul ei a împlinit un anișor în urmă cu 3 zile, iar vedeta i-a organizat o petrecere pe cinste. Puțini oameni au știut cu ce probleme s-a confruntat vedeta. Lili Sandu s-a trezit în dimineața zilei de 10 august cu o durere îngrozitoare la sân. 


„Fix în dimineața de 10, fix de ziua lui, când m-am trezit dimineața, am avut niște dureri foarte mari la un sân. Practic era o piatră acolo, nu vreți să vă imaginați. Cele care ați trecut prin asta cred că mă înțelegeți. Mai pe românește, că nu știu în termeni medicali, se înfundase un canal și nu-l mai puteam folosi”, a mărturisit Lili Sandu pe Instagram. 


Aceasta simțea ca o piatră și spune că nu are termen de comparație pentru durerile pe care le simțea. Lili Sandu spune că fiul ei a fost cel care a scăpat-o de dureri. 


„Am stat cu varză, cu gheață, după care am aflat că trebuie să pun ceva cald, comprese calde. M-a ajutat foarte mult Thomas, pentru că nu s-a dat bătut și a vrut să-l alăptez de la sânul respectiv”, a mai explicat vedeta.


Lili Sandu, mesaj emoționant de ziua fiului ei, Thomas Jay


„Cel mai frumos an din viața mea de pana acum, pe care l-am petrecut iubindu-te pe tine! Lacrimi in ochi când ma gândesc ca acum 1 an pășeam pragul maternității sa devin mama… Doamne, deja a trecut 1 an..La mulți ani, fiule! Ești totul și mai mult de atât.  Îți multumesc pentru fiecare secunda petrecuta împreuna. M-ai readus la viața și i-ai dat cel mai frumos sens.Te iubesc! ( hai ca ma întorc iar la bocit, de fericire și emoție)”, a scris Lili Sandu pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel