Andreea Marin împlinește 48 de ani. Vedeta, mărturisiri emoționante despre părinții săi: „Un dor nestins mă duce cu gândul la ei”

Data publicării:

Andreea Marin își sărbătorește astăzi ziua de naștere. 

Andreea Marin împlinește pe 22 decembrie vârsta de 48 de ani. Cu această ocazie specială, „Zâna Surprizelor” a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde își exprimă toată recunoștința față de părinții ei, care au ajutat-o să-și atingă țelurile și să devină femeia de succes care este astăzi. Chiar dacă cei doi au părăsit lumea aceasta prea devreme, îndrăgita prezentatoare se gândește în cotninuare la ei și îi poartă în suflet, la orice pas. 

„De aici am plecat la drum către lumea cea mare. Acum 48 de ani, din brațele lor calde și protectoare. Îmi sunt îngeri în cer și un dor nestins mă duce cu gândul la ei, părinții mei, rădăcinile mele iubitoare, Violeta și Dan Nicolae. Vă iubesc și vă mulțumesc, îngerii mei păzitori! Și să știți că am și aici, pe pământ, oameni buni ca pâinea caldă ce au rămas să aibă grijă de sufletul meu. Tot ce sunt vi se datorează vouă, nici nu-i nevoie să rostesc nume, căci voi știți cine sunteți: cei ce au înțeles cât de important e să fii alături la nevoie mereu, nu doar din când în când. Sunteți parte din mine. Vă mulțumesc!”, a scris Andreea Marin pe Instagram. 

Poate te interesează și: Andreea Marin, dieta cu care a slăbit 20 de kilograme: „Cinci mese pe zi”. Alimentele de care se ferește „ca de ciumă”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

 

Lecțiile primite de la tatăl său

Mama vedetei s-a stins din viață în urmă cu mulți ani, când Andreea Marin avea vârsta fragedă de doar 9 ani. În acest sens, vedeta a rămas doar cu imaginea paternă în minte, tatăl său fiind cel care a pregătit-o pentru ceea ce înseamnă viața cu adevărat, dar și pentru provocările care se pot ivi la orice pas.

„Aceasta e calea pe care am găsit-o de cuviință în viață, influențată și de tatăl meu, pentru că mama a devenit a înger când aveam doar 9 ani și poate n-am ajuns în discuții de care aș fi avut atâta nevoie ca fata. (...)Cu tata am avut șansa asta, dar și cu alți oameni dragi pe care i-am întâlnit în viață. (...) Oamenii aceștia m-au dus pe calea asta a binelui. Și mi-au zis: luptă pentru ceea știi că e just. Nu te da deoparte din calea unui vis pe care îl ai pentru că alții nu vor să-l împlinești. Întrebarea e: 'E justă calea? Tu vrei să-l împlinești?' E foarte important să avem acest bun simț, această așezare, smerenie. Să nu ne închipuim că le știm pe toate. Că deja putem da lecții altora”, a declarat Andreea Marin în cadrul podcastului „Te Ascult cu Ilinca Vandici”.

Te poate interesa și: Andreea Marin, devastată de durere după ce a fost înșelată: „Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11”

 

Cum a făcut Andreea Marin față bullyingului, în cei 30 de ani de carieră

Andreea Marin apare întotdeuana în fața publicului cu zâmbetul pe buze, lucru care i-a făcut pe fani să se întrebe dacă vedeta s-a confruntat cu bullyingul, de-a lungul carierei sale. Vedeta spunea recent faptul că, asemenea altor persoane publice, s-a lovit deseori de păreri negative, însă experiența a făcut-o să nu mai pună nimic la suflet.

„Eu sunt un om puternic. Pe mine nu mă destabilizează trei amețiți care își propun ei să facă bullying. Am trecut prin atâtea răutăți în cei 30 de ani de când sunt în ochii lumii, încât pe mine nu mă va destabiliza vorba unuia sau altuia.

S-au spus atâtea minciuni despre mine. Dacă aș fi fost să pun suflet despre fiecare astfel de vorbă, n-aș mai fi construit nimic”, a mai spus aceasta.

Citește  și: Andreea Marin, radicală. Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică, nu va juca în noua serie Liceenii: „Are alte preocupări acum”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel