Andreea Marin, dezvăluiri emoționante despre mama sa. Cum a reușit vedeta să treacă peste toate momentele grele

Data publicării:
Andreea Marin, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Marin, sursa instagram

Andreea Marin a făcut dezvăluiri emoționante despre mama sa. Vedeta a vorbit și despre greutățile vieții cu care s-a confruntat.

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Vedeta a fost întotdeauna discretă când a venit vorba despre viața personală. Cu toate astea, Andreea Marin și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit despre pierderea mamei sale, dar și despre momentele grele din viața sa cu care s-a confruntat.

,,Tot ce am creat mai prețios este dedicat mamei mele și după ce am născut fiicei mele. Noi suntem Violete din mama în fiica și nu am moștenit doar numele una de la alta, ci și sensibilitatea. Suntem foarte legate și mama mea care este acolo sus printre stele e lângă noi mereu.”, a spus Andreea Marin la Antena Stars.

 

Îndrăgita prezentatoare TV a declarat că își aduce aminte cu drag momentele trăite alături de mama sa. Totodată, vedeta a mărturisit că ține întotdeauna cont de sfaturile pe care mama sa a apucat să i le dea.

,,Când mă gândesc la mama mea îmi amintesc mâna ei pe fruntea mea și momentul în care mi-a spus că oricât de necăjita aș fi în viață să nu pun asta pe umerii altor persoane. Motiv pentru care atunci când eram pe ecranul televizorului și zâmbeam și le aduceam bucurii oamenilor de acasă, nu se citea pe chipul meu un necaz, atunci îmi aduceam aminte ce îmi spunea mama.”, a declarat Andreea Marin.

 

Zâna Surprizelor a pierdut-o pe cea care i-a dat viață la o vârstă foarte fragedă.  Deși este îngenunchiată de dorul mamei sale, Andreea Marin a precizat că ea este cea care o ajută să treacă peste toate momentele grele.

,,Pe mama am pierdut-o când aveam 9 ani de viață, dar nu o să uit niciodată vorbele spuse de ea. Sunt cuvinte care te impacteaza într-un mod special.”, a mai spus vedeta.

 

Tatăl vedetei i-a insuflet puterea de a lupta cu problemele

 

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a fost invitată în emisiunea „Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, acolo unde a vorbit despre cum au ajutat-o sfaturile tatălui său să treacă peste obstacolele care i-au ieșit în cale de-a lungul vieții. 

”Cred că și eu sunt o fire tare, am învățat asta în timp, deopotrivă sensibilă,uneori am o balață: sensibilitate și găsirea soluției, uneori extrem de rapide problemelor, care alții se lovesc și nu trec”, a declarat Andreea Marin pentru SPECTACOLA. 

 

Tatăl vedetei a fost cel care i-a insuflat încrederea și forța de a reuși. 

”Tatăl meu mi-a dat libertatea de a alege ceea ce cred eu că mi se potrivește. Ceea ce a fost mare lucru. În ziua de astăzi, dar și odinioară, mulți părinți au încercat să își direcționeze copiii spre ceea ce și-at fi dorit ei să facă, ori poate copilul tău nu e potrivit în acel loc, pe acea direcție și s-ar putea să-i faci un rău în loc să-i faci un bine”, a mai spus vedeta. 

 

Citește și: Andreea Marin, dezvăluiri neștiute din trecutul său: "Da, am aflat că am fost înșelată"

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel