Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea tatălui: „A zâmbit și a închis ochii, așa s-a stins”

Data publicării:
Andreea Marin, captura video YouTube
Descriere foto: Andreea Marin, captura video YouTube

Andreea Marin a vorbit despre pierderea tatălui său. Vedeta și-a pierdut mama în copilărie, iar tatăl său a rămas stâlpul familiei. 

Andreea Marin are o poveste de viață extrem de tristă. Prezentatoarea Tv a devenit o femeie puternică prin încercările prin care a trebuit să treacă, de la o vârstă fragedă. La 9 ani și-a pierdut mama, în urma unui accident teribil. Tatăl vedetei a rămas singurul părinte, până ani mai tarziu, când și-a refăcut viața și le-a adus fiicelor sale o mamă vitregă. Andreea Marin a avut mereu cuvinte de laudă la adresa mamei sale vitrege, însă tatăl său a fost cel care a dus greul. Bărbatul s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani, din cauza unor probleme cardiace. Șocul a fost extrem de mare pentru vedetă, care își găsea în tatăl său sprijin moral și emoțional.

Andreea Marin, dezvăluiri emoționante despre moartea mamei sale: „Am devenit brusc un om matur. Tata mi-a fost stâlp” EXCLUSIV

Andreea Marin: „Finalul lui nu a fost tumultos sau dureros, așa cum i-a fost viața”

"Pentru că pe mama am pierdut-o și eram și foarte tânără, eu eram un copil la vremea aceea, impactul a fost foarte puternic.

Tata a preluat ani la rând această misiune, a unei mame, și a încercat să fie și mamă și tată pentru noi. Și a fost. A fost un tată extraordinar, în primul rând, nici nu era nevoie să preia și misiunea mamei. Mi-a fost foarte greu să-l pierd pe tata, la maturitate. Cu câțiva ani în urmă el s-a stins de inimă, făcând un infarct. Dar zâmbind.

S-a stins liniștit, știindu-ne acum pe picioarele noastre, știindu-ne bine.

Stătea pur și simplu în pat. Pur și simplu a zâmbit și a închis ochii, așa s-a stins. Am fost, dacă pot spune astfel, că poate să pară ciudat... Am fost în parte și fericită că finalul lui nu a fost tumultos sau dureros, așa cum i-a fost viața. A avut o viață foarte dificilă. Tot timpul a ținut spinarea dreaptă și a vrut ca pentru noi să fie un model, un stâlp al familiei. A reușit, dar viața lui a fost plină de dureri. Deși zâmbea tot timpul pentru noi, eu știu, simt asta.", a declarat Andreea Marin, în podcast-ul găzduit de Andrian Artene.

„S-a stins în brațele mele”. Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea mamei sale: Din acea clipă am trăit o altă viață

Andreea Marin și-ar dori să poată să-și mai strângă mama în brațe

"Adrian Artene: Dacă ai folosi bagheta ta de Zână și ai avea puterea să aduci o persoană, ca atunci când porțile se deschid, cine ar apărea din spatele acelor porți?

Andreea Marin: Mama mea, negreșit. Pentru că destinul ei a fost frânt pe nedrept, mult prea devreme și mi-aș mai dori să o strâng o dată în brațe acum, la maturitate. Și ca ea să mă simtă femeia de azi. Pentru că m-a lăsat copil. Sunt sigură că i-a fost foarte greu să se înalțe la cer, mai târziu, când am înțeles lucrul ăsta: că nu trebuie să mă mai agăț de amintirea ei atât de puternic, pentru ca ea să se poată înălța.", a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin, dezvăluiri despre experiența din Irak și aventura pe Kilimanjaro: „Am intrat și în zone care nu erau chiar de vizitat” EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel