„S-a stins în brațele mele”. Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea mamei sale: Din acea clipă am trăit o altă viață

Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin și-a pierdut mama când avea doar 9 ani.

Andreea Marin a lansat recent cartea „Nu există nu se poate”, în care vorbește despre obstacolele pe care le-a întâlnit în viață, dar și cum a reușit să de depășească. Într-un fragment din cartea recent lansată descoperim momentul cutremurător în care Andreea Marin și-a văzut mama pentru ultima dată. Avea 9 ani și spune că acela a fost monetul în care s-a maturizat. 

„Mama s-a stins în brațele mele, până să ajungem, prin ploaia cea deasă, la un spital necunoscut nouă atunci. Am ajuns prea târziu sau mama a devenit înger prea devreme... nu știu. Avea 36 de ani. Tata, la 38, a rămas doar cu noi, cele două fete, de 9 și 4 ani. Nu vreau să spun mai mult, decât că din acea clipă am trăit o altă viață, ruptă total de ceea ce știam până atunci. Aceea a fost ultima clipă a copilăriei mele. De la 9 ani și un pic, sunt un matur cu acte în regulă. Cu responsabilități, nu trasate, ci voluntar asumate. Am mai trăit fericirea peste ani, când am simțit că ne reconstruim cumva din frânturi, că ne iubim și... asta era totul. Familia. Tot ce-am clădit apoi a fost... omagiu pentru ea. Cu gândul mereu către ea. E rădăcina a tot ce am trăit mai bun această mamă-înger, pe care am avut-o alături în acei prețioși câțiva ani din viața mea”, scrie Andreea în cartea „Nu există nu se poate”. 

„Am devenit brusc un om matur. Tata mi-a fost stâlp”

 

Invitată în platoul Spectacola și  DC News, Andreea Marin a fost întrebată de către Georgiana Ioniță cine i-a fost alături în viață, în cele mai grele momente. 

„În primul rând tatăl meu. Mama a devenit înger când eram un copil, aveam doar nouă ani. Desigur că anii petrecuți împreună au contat, dar dezvoltarea mea, ca om matur, a început la nouă ani după ce am pierdut-o pe mama mea. Am devenit brusc un om matur. Tata mi-a fost stâlp. El ținut și rolul de mama, și rolul de tată. Mai târziu, după ani, s-a căsătorit și am avut norocul de a avea lângă noi o femeie atât de bună. Îi spun tot mama. 

Bunicii nu pot să îi las să treacă în plan secund. Ei și poveștile lor, bunătatea lor și fruntea descrețită, dragostea. Am fost înconjurată de multă dragoste, chiar dacă mama s-a pierdut. Eu cred că un copil crescut cu multă dragoste are un mare avantaj de la început: devine încrezător în forțele proprii.

Am crezut mereu în forțele mele, chiar și când am avut parte de tot felul de critici, mai mult sau mai puțin binevoitoare. Eu știam că am încredere în mine și învățăm, în același timp, din critici. Nu am respins criticile. Chiar tatăl meu a fost cel care m-a sfătuit 'Nu da deoparte criticile care vin către tine pentru că doar ele te ajută să evoluezi. Nu spune -e rea voință, hai să arunc la gunoi critica asta. Întreabă-te dacă nu cumva există acolo în sâmbure de adevăr'”, a dezvăluit Andreea Marin în interviul de la Spectacola.

Vedeta spune că întotdeauna a ținut cont de critici, în sensul că a căutat să se ajute de ele și să repare cee era greșit, considerând că orice critică are un sâmbure de adevăr. 


„Trebuie să te înveți și cu asta în viață. În multe dintre ele există un sâmbure de adevăr. Când omul te critică, și nu o face neapărat întotdeauna cu rea voință, poate că tonul nu este cel care să îți placă, însă când omul te critică, tu trebuie să te întrebi, indiferent că îți place sau nu - nu cumva există acolo o sămânță de adevăr? Și dacă da, ce ai tu de făcut este să repari acel lucru, fără să ai neapărat un dialog cu omul care te criticat. Dar el nu a ajuns degeaba în viața ta și nici critica lui nu a ajuns degeaba la urechile tale”, a explicat vedeta. 


Cea mai importantă lecție pe care i-a dat-o fiicei sale


Violeta, fiica Andreei Marin, este acum adolescentă și primește de la mama sa aceleași sfaturi pe care și aceasta le-a primit de la părintele ei. 

„Chiar zilele trecute i-am spus o povestioară despre tatăl meu și despre ceea ce vorbeam noi când eu eram ca ea. Și lecția de viață era despre modestie. Despre faptul că într-un moment sau altul al vieții, poate să mi se pară că avem totul, că suntem tineri, că suntem frumoși, calea noastră este pavată cu tot ce e mai bun. Ei bine, mâine lucrurile se pot schimba. Și atunci, modestia, să fim la locul nostru, cred că sunt valori care nu trebuie să cunoască alterare în timp.”, a mai dezvăluit vedeta. 


Andreea Marin:  „Nu consider că sunt o frumusețe, am multe defecte”


Întrebată dacă frumusețea i-a adus dușmani în televiziune sau dacă a fost o piedică în calea succesului, Andreea a răspuns:

„Nu o să mă plâng acum de ceea ce mi-a dăruit Dumnezeu. Dar eu nu aș numi-o frumusețe. Eu am fost întotdeauna o fată oacheșă, cu ochii vii, și asta nu aș numi o neapărat frumusețe, ci mai degrabă carismă. Nu consider că sunt o frumusețe, am multe defecte, dar consider că nu trec ne observată, ceea ce poate fi mai mult decât frumusețea de catalog.

Pentru această munca noastră în fața camerei, în fața ecranelor, frumusețea este un mare avantaj.

A existat cred că un singur moment când lucrul acesta cumva m-a incomodat. Eram la știri, la începuturi, eram un copil și aveam fața mică, părea mică. Îți semănăm foarte bine, uite exact așa, cu părul negru ca abanosul și cu ochii căprui. Aveam o față dulce, trăsăturile erau dulci, și prezentăm știrile de seară, principalul program de știri al Televiziunii Naționale.

Și uneori știrile erau dure, și eu aveam această față dulce. Cineva din forul superior al Televiziunii Naționale, de atunci, am aflat că s-ar fi exprimat în felul următor `fata asta nu are ce căuta la știri, e prea oacheșă, e prea dulce`. Noroc că nimeni nu a ascultat această părere și treaba a mers în continuare. Știu să exprim și o veste tristă și o veste bună”, a povestit vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel