Andreea Marin, destăinuri despre primul iubit al fiicei sale: „Violeta e destul de rușinoasă”

Data publicării:
Andreea Marin și Violeta, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin și Violeta, sursa foto Instagram

Andreea Marin are o relație foarte apropiată cu fiica ei, Violeta. Ce spune prezentatoarea TV despre primul iubit al fiicei sale?

Andreea Marin are o relație specială cu fiica ei, Violeta. Cele două sunt foarte apropiate și deschise una față de alta. Prezentatoarea TV se mândrește cu fiica ei ori de câte ori are ocazia și publică pe profilul ei de Facebook imagini cu frumoasa domnișoară. Dar ce spune Andreea Marin despre viitorul iubit al fiicei sale?


„Suntem prietene și mereu stăm la șuetă, ca fetele. E vârsta ei de care mă bucur cel mai mult, recunosc. Deja mă pot sfătui cu ea, dar uneori sunt întrebări la care eu nu am răspunsuri și ea le are. E cât mine de înaltă. Încă nu avem pretendenți, dar mă aștept, mă pregătesc. Deocamdată, Violeta e destul de rușinoasă ca să primească sfaturi, dar cred că va veni vremea, cred eu, când vom ajunge și la acest subiect, deschis, nu trebuie să existe reticențe aici”, a declarat Andreea Marin în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV.


Violeta este atrsă de artă, dar nu își dorește să urmeze cariera părinților ei. Tânăra vrea să ajungă avocat, deoarece își dorește să ajute oamenii și să vină în spirijinul celor acre au nevoie. Andreea Marin este foarte mândră de fiica ei și spune că o va susține indiferent de drumul pe care îl va alege. 


„Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți. De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile facultății de drept. Sunt uimită! Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri”, a declarat Andreea Marin pentru A7TV.

 

Citește și: Marius Chivu, actorul din Las Fierbinți, s-a luptat în trecut cu depresia: „Am dat jos vreo zece kilograme, de la plâns”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel