Andreea Marin, despre cele trei divorțuri prin care a trecut: „Am dat și greș, n-am ales bine”. Cât de mult a greșit Ștefan Bănică Jr.

Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin a trecut prin trei divorțuri care au marcat-o profund. Vedeta a dezvăluit care au fost cele mai mari probleme în căsniciile ei. 

Andreea Marin a fost invitată în emisiunea „În Oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță, unde a vorbit despre cele trei mariaje ale sale. 

Vedeta s-a căsătorit prima dată, la o vîrstă fragedă, cu Cristian Gheorghiță. După 7 ani, drumurile lor s-au despărțit, iar Andreea s-a recăsătorit cu  Ștefan Bănică Junior (53 de ani), alături de care are o fiică, pe Violeta. Nici acest mariaj nu avea să dureze, iar în 2014, prezentatoarea TV îi spunea DA lui   Tuncay Öztürk.

Prima căsnicie a Andreei Marin


 „A fost o mare dragoste. Pentru un om frumos și bun. La vreo 7 ani după aceea, faptul că ne-am despărțit a ținut de evoluția fiecăruia (...). El a plecat peste Ocean la un curs care a durat jumătate de an, 7-8 luni, în Europa, apoi 7-8 luni a făcut un master în Statele Unite. Această despărțire a noastră, într-un moment în care eu eram prea fragedă, în același timp începând munca nebună la «Surprize, surprize», am simțit-o ca o singurătate. M-am simțit singură, nu am făcut față acestei distanțe. De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine”, a dezvăluit Andreea Marin în emisiunea „În Oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță. 

Mai mult, vedeta spune că primul ei soț nu i-a greșit cu nimic. Viața a făcut însă ca drumurile lor să se despartă. 

„El nu a făcut nimic rău. A avut niște studii de urmat, cu care am fost amândoi de acord. Aveam drumul meu și eu. Mereu am fost în căutarea acestei călduri pe care am cunoscut-o până la 9 ani în familia mea. Acela era idealul meu. Am dat și greș, n-am ales bine, sau nu a existat potrivire, după caz”, a mai spus. 


Căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în 2005. Tineri, frumoși și celebri, păreau că au descoperit fericirea supremă și nimeni nu se aștepta ca lucrurile să se strice între ei. În 2013, cele două vedete anunțau despărțirea, șocând astfel fanii care îi considerau familia perfectă. Din mariajul lor a rezultat o fetiță minunată, Violeta, cea care îi leagă și astăzi. 

În trecut, vedeta a lăsat să se înțeleagă că moticul rupturii dintre ei ar fi fost infidelitatea artistului. De data aceasta, Andreea merge mai departe si spune că ea nu a greșit cu nimic în relația cu Ștefan Bănică, ba chiar a încercat să facă tot ce i-a stat în putere pentru ca relația să meargă. 

 „Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar, până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire. (...) Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece. Am încercat să acopăr nepotrivirile și asta m-a dus în depresie, în greutatea de a trăi cu zâmbetul pe bune”, a mai spus Andreea Marin

Mariajul cu Tuncay Öztürk


Relația care pare că a dezamăgit-o cel mai mult pe vedetă, pare a fi cea cu Tuncay Öztürk, depre care aceasta spune că s-a folosit de ea.


„Da, în această ultimă relație s-a întâmplat lucrul ăsta. Din dragoste, îl sprijini pe celălalt, dar el exagerează, își depășește orice limită a bunului simț. Lucrurile trebuie să fie echilibrate, într-o relație. Nu au fost echilibrate și, fără niciun regret, am pus punct. A fost cea mai tranșantă decizie a mea”, a mai spus Andreea Marin.


Nu are regrete


 „Nu stau să mă uit în urmă și să regret” „Eu nu am regrete. Consider că fiecare dintre experiențele trăite a avut sensul ei, chiar dacă nu s-a încheiat cum ne dorim cu toții. (…) Acolo unde eu nu consider că există respect, demnitate sau potrivire, pur și simplu, nu consider că trebuie să rămân. Lupt pentru o relație mult, fac tot ce-mi stă în putere să o salvez când e în impas. Dar, dacă ajung în punctul în care realizez că nu mai există compatibilitate sau posibilitatea de a salva ceva, merg înainte. Nu stau să mă uit în urmă și să regret”, a mai spus vedeta. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel