Andreea Marin, despre BOALA cu care a fost diagnosticată din cauza stresului: Anumite alimente nu sunt bune pentru mine

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, instagram

Andreea Marin a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat din cauza stresului. 

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. De ani buni se bucură de admirația publicului, dar puțini oameni cunosc problemele pe care aceasta a trebuit să le înfrunte. În cadrul unui interviu, Andreea Marin a povestit faptul că multă vreme s-a confruntat cu o gastrită pe care a făcut-o pe fond de stres.

Prezentatoarea TV a mărturisit că a făcut o cură de detoxifiere. De asemenea, vedeta a precizat că nu are voie să consume anumite alimente.

„Bolile încep odată cu acumularea toxinelor, a emoţiilor negative, a dezechilibrului consumului energetic. Avem nevoie măcar o dată pe an de o restartare. Avem nevoie să facem asta pentru sănătatea noastră. Nu slăbești foarte mult, ci 4-5 kilograme într-o săptămână maxim. Detoxifierea e de mai multe feluri. Toxinele și stresul creează obstacole în calea funcționării normale a corpului nostru.

Eu am ales varianta de detoxifiere pe bază de lichide. Asta de dimineață până seara. Nu îți este foame… Și ai o energie extraordinară. Mi s-a spus că anumite alimente nu sunt bune pentru mine. De exemplu, eu am niște probleme legate de o gastrită pe bază de stres, de mai multă vreme, și atunci anumite alimente nu îmi sunt recomandate în exces, deși mie îmi plac.

În mod normal, e bine să stai minimum 7-8 zile la o dietă de detoxifiere. Eu am venit 3 zile într-un weekend și alte 3 în alt weekend”, a explicat Andreea Marin.

Andreea Marin, despre lupta cu DEPRESIA

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. De ani buni se bucură de admirația publicului, dar puțini oameni cunosc problemele pe care aceasta a trebuit să le înfrunte. Vedeta și-a adus aminte de cea mai grea perioadă din viața ei, când zilele i se păreau un coșmar. Andreea Marin a dezvăluit că a suferit de depresie când abia venise pe lume fiica ei, Violeta. Prezentatoarea TV spune că o bună perioadă de timp a negat că ar putea avea această boală și nu a vrut să vadă semnele clare.  Andreea Marin spune că era mereu nefericită, iar singura ei bucurie era fetița. Prezentatoarea TV spune că nefericirea pe plan personal a adus-o în acel prag. 


"Depresia asta nu vine așa, din cer. Aveam eu niște probleme de suflet, dar nu motivau ceea ce înseamnă o boală. Da, depresia este o boală și felul în care se manifestă nu este deloc plăcut. Nu poți să ai o stare bună zi de zi, mult timp. Nu poți să mai dormi bine, și știi bine ce face lipsa de somn. Eram nefericită. O continuă nefericire. Singura mea fericire autentică era copilul, atunci când era în brațele mele.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel