Andreea Marin, despre lupta cu DEPRESIA: „Eram nefericită. O continuă nefericire. Singura mea fericire autentică era copilul”

Data publicării:
Andreea Marin, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, sursa foto Instagram

Andreea Marin s-a luptat o bună perioadă de timp cu depresia. Cum și-a dat seama că trebuie să schimbe ceva în viața ei?

Andreea Marina este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. De ani buni se bucură de admirația publicului, dar puțini oameni cunosc problemele pe care aceasta a trebuit să le înfrunte. Vedeta și-a adus aminte de cea mai grea perioadă din viața ei, când zilele i se păreau un coșmar. 

 

Andreea Marina a dezvăluit că a suferit de depresie când abia venise pe lume fiica ei, Violeta. Prezentatoarea TV spune că o bună perioadă de timp a negat că ar putea avea această boală și nu a vrut să vadă semnele clare. 


Andreea Marin spune că era mereu nefericită, iar singura ei bucurie era fetița. Prezentatoarea TV spune că nefericirea pe plan personal a adus-o în acel prag. 


"Depresia asta nu vine așa, din cer. Aveam eu niște probleme de suflet, dar nu motivau ceea ce înseamnă o boală. Da, depresia este o boală și felul în care se manifestă nu este deloc plăcut. Nu poți să ai o stare bună zi de zi, mult timp. Nu poți să mai dormi bine, și știi bine ce face lipsa de somn. Eram nefericită. O continuă nefericire. Singura mea fericire autentică era copilul, atunci când era în brațele mele.


Am înțeles din explicațiile acelui psiholog, de la televizor, că ar trebui măcar să verific, totuși sunt un om rațional, ceea ce am și făcut.


Și în felul acesta am aflat că da, am depresie, că nu e o rușine, că e o boală, că nu e o vină, că nu e o etichetă. Atunci când te duci la un psiholog sau la un psihiatru nu trebuie să ți se pună eticheta de nebun sau lunatec, sau mai știu eu ce.


La momentul acela nu se vorbea despre depresie așa cum se face astăzi. Eu am vorbit deschis, am făcut și o campanie națională despre depresie, astfel încât oamenii să știe că pot trece prin asta. Am văzut oameni destoinici, oameni ce păreau cu picioarele pe pământ, cu studii, care aveau de unde să știe una alta, care și-au luat viața în urma depresiei. Deci nu e o joacă!", a declarat Andreea Marin, în podcastul găzduit de Mihai Morar.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel