Andreea Marin, despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pîrva. Cât de mult regretă divorțul de Ștefan Bănică Jr.

Data publicării:
Andreea Marin și Lavinia Pîrva, colaj/ foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin și Lavinia Pîrva, colaj/ foto Instagram

Andreea Marin a vorbit deschis despre trecutul ei amoros, dar și despre asemănarea izbitoare cu Lavinia Pîrva, actuala parteneră a lui Ștefan Bănică Jr. 

Andreea Marin a avut parte de un succes imens pe plan profesional,dar din păcate nu poate spune același lucru și despre norocul ei în dragoste. Vedeta a trecut de-a lungul timpului prin câteva mariaje sortite eșecului, dar de fiecare dată s-a ridicat mai puternică și a dat o nouă șansă iubirii. 


De câțiva ani buni, „zâna surprizelor” trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Adrian Brâncoveanu și pare că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui. Chiar dacă și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, în ultima perioadă Andreea a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare alături de bărbatul iubit, iar fanii au observat cât de fericită este prezentatoarea TV în brațele lui. 


Imediat după divorțul de Andreea Marin, Ștefan Bănică Jr. și-a găsit alinarea în brațele Laviniei Pîrva. Toată lumea a putut observa asemănarea izbitoare dintre cele două, iar în spațiul public au apărut multe articole și discuții pe această temă. Dar ce părere are Andreea Marin despre această asemănare?


„Eu nu văd lucrul acesta, poate există o asemănăre fizică, dar eu nu văd niciun om întreg la minte care să caute un alt partener numai fiindcă seamănă cu cel anterior. Nu cred în asta. Nici gând ca partenerul meu de la acea vreme să semene cu fostul meu soț. Eu nu am văzut deloc vreo asemănare. Astăzi eu consider că este bine fiecare dintre noi și fiecare este exact acolo unde îi este locul și cu cine îi este dat să fie”, a spus Andreea Marin în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 


Prezentatoarea TV spune că nu regretă nimic din trecut și crede că totul s-a întâmplat așa cum ar fi trebuit. 


„Este cât se poate de limpede și până la urmă este singurul adevăr important, că acesta este drumul pe care trebuia să-l parcurgă fiecare și nu am niciun regret. Sunt fericită astăzi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru prezent, nu stau să mă uit în trecut. Cred că fiecare poveste din viața noastră are un rol. Poți să întâlnești un om care are un rol până la un anumit timp, poți să întâlnești un om care are un rol până la sfârșitul vieții tale. 


Da, trăim cu mintea la basme și ne-am dori să trăim în fiecare zi cu persoana lângă care vom închide și ochii, dar nu se întâmplă așa. Și noi trebuie să acceptăm această realitate. Pentru mine nu mai este o poveste de care să mă tot agăț. Sunt o femeie cu picioarele pe pământ, știu ce vreau de la viață și sunt astăzi exact în punctul în care trebuia să fiu. Dumnezeu mi-a dat niște provocări în această viață, dar mi-a dat și calea de urmat”, a adăugat Andreea Marin.

 

Citește și: Dietă de vedetă. Cum se menține în formă Oana Zăvoranu la cei 48 de ani ai săi: „Nu adorm cu capul în frigider”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel