Andreea Marin, dărâmată de tragedia vieții sale: „Am fost certată cu Dumnezeu mult timp. Era și greu pentru un copil să înțeleagă așa ceva”

Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin a vorbit despre cel mai dureros moment din viața ei. Mama vedetei a murit atunci când Andreea era doar un copil.

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Marin a vorbit despre durerea pierderii mamei sale și cum a perceput tragedia cu mintea de copil de atunci. 


 „Am fost certată cu Dumnezeu mult timp. Era și greu pentru un copil să înțeleagă așa ceva: de ce o mamă atât de tânără și un om foarte bun, un om frumos, trebuie să plece atât de devreme. Nu am găsit răspunsul”, a mărturisit Andreea Marin.


Viața amoroasă a Andreei Marin a fost presărată cu multe lacrimi. Mariaje eșuate, relații distruse. Totuși, prezentatoarea TV mărturisește că a luptat din greu pentru fiecare relație și nu a abandonat „corabia” la primul vânt. 


„Unele relații merg, altele nu. Sunt oameni care apar în viața noastră ca o lecție, sunt oameni care încearcă și nu pot mai mult. Însă orice relație am avut, fie că este vorba de dragoste, de prietenie, relație de familie, am dus lucrurile până la limită. Am luptat pentru fiecare relație, nu am abandonat înainte de vreme, încercând să fac totul. Am greșit, cred eu, cu ani în urmă, când am încercat să fac pe plac tuturor, să nu supăr pe nimeni”, a mai spus prezentatoarea tv. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel