Andreea Marin, criticată dur de fani, după ce și-a lăudat fiica: „De ce tot timpul ajung copiii vedetelor pe o scară mai înaltă?”

Data publicării:
Andreea Marin, captură video Youtube, Horia Brenciu
Descriere foto: Andreea Marin, captură video Youtube, Horia Brenciu

Andreea Marin a trebuit să facă față unui val de critici din partea publicului său. Aflați ce au avut de zis fanii.

Andreea Marin este cea mai fericită mamă, deoarece fiica sa, la doar 16 ani, a reușit să facă ce puțini tineri reușesc să realizeze.

Recent, împreună cu Violeta și Adrian Brâncoveanu, fosta prezentatoare a călătorit în SUA, pentru a susține fiica și pentru a fi alături de ea în cel mai important moment al vieții sale până acum.

Mai exact, fiica lui Ștefan Bănică Jr. a reușit, după multe teste, examene și interviuri, să obțină o bursă în Statele Unite ale Americii, ceea ce a adus o mare bucurie în sufletul părinților.

Este foarte mândră de fiica sa

Andreea Marin este atât de mândră de fiica sa, încât a ales să împărtășească această veste cu toată lumea în mediul online, punând-o pe un piedestal pe Violeta și exprimându-și convingerea că acest pas important făcut de tânără reprezintă o rampă de lansare pentru un viitor strălucit.

„Acum știu că fiica mea a crescut și, prin forțe proprii, luându-și deciziile în mâinile sale, a depășit interviurile succesive de calificare, eseul, cerințele online ale binecunoscutei Fundații Tony Robbins și a devenit singura adolescentă ce avea să plece din România anul acesta spre America, pentru a petrece o săptămână intensă de învățare, inspirațională la Global Youth Leadership Summit din San Diego, experiență care a marcat-o pozitiv, alături de tineri din zeci de țări din întreaga lume și traineri binecunoscuți la nivel mondial. O astfel de bursă e șansa care schimbă viziunea unui tânăr la început de drum, îi dă aripi către viitor”, este o parte din mesajul pe care Andreea Marin l-a publicat în online, imediat după reușita fiica sale.

Vezi și: Fiica Andreei Marin a dat lovitura în America. E singura adolescentă din România implicată într-un astfel de proiect: „O astfel de bursă e șansa care schimbă viziunea”

Vezi și: Andreea Marin în costum de baie la 48 de ani. Cât de bine arată vedeta TV: „Căldură mare, mon cher!”/ FOTO

Vezi și: „Au spus că trebuie să fiu operată de urgență, pe creier” Ana Baniciu, momente de coșmar. Cu ce probleme s-a confruntat artista

A fost criticată pentru meritele fiicei sale

Însă, cu toate că poate nu se aștepta, după ce și-a lăudat fiica, printre mesajele de apreciere primite de la internauți, Andreea Marin a fost și criticată de unii dintre fanii ei.

Critica a venit din partea unor oameni care consideră că fiica artistului și a fostei prezentatoare a reușit să ajungă în SUA pentru a studia datorită faptului că are părinți cunoscuți și bogați.

Aceștia aduc în discuție ideea că, în general, copiii din familii cu venituri mai mari au mai multe oportunități și șanse în viață decât cei din familii cu venituri modeste. 

”Succes pe mai departe! Dar de ce tot timpul ajung copiii vedetelor pe o scară mai înaltă? Oare ceilalți copii nu și-ar fi dorit un succes așa de mare? Doar Violeta are potențial? Ca întotdeauna, cine are bani și pile, copiii studiază și experimentează mai altfel decât ceilalți. Succes vedetelor!”, i-a scris o persoană vedetei pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel