Andreea Marin, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Cum se protejează „zâna” de frig

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Marin are întotdeauna grijă ca aparițiile ei să fie impecabile și să strălucească în orice împrejurare. Frigul o împinge însă chiar și pe cea mai stilată vedetă să recurgă la mijloace mai puțin „fashioniste”, pentru a se proteja de ger.

Zâna surprizelor a surprins pe toată lumea cu noul său look, total diferit de aparițiile cu care ne-a obișnuit. 

Înarmată cu un pulover de lână și un pardesiu gros, Andreea Marin și-a completat ținuta de iarnă cu o căciulă cu urechi, perfectă pentru sezonul rece, dar total atipică stilului vestimentar cu care s-a remarcat vedeta.

„Afară e posomorât? Atunci ai grijă ca-n suflet să fie frumos! ”, a scris vedeta în dreptul fotografiei în care apare purtând căciula atipică. 

 

Andreea Marin a împlinit 46 de ani

Pe 22 decembrie, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 46 de ani, Andreea Marin le-a transmis fanilor un mesaj emoționant.

"46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, sa fie asa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea ca voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu exista nu se poate! Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm", a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

„Sunt o fire tare”

Youtube video image


Andreea Marin a fost mereu foarte discretă în ceea ce privește viața personală. Greutățile nu au reprezentat un impas pentru vedetă și mereu a găsit soluția potrivită pentru orice tip de problemă.

”Cred că și eu sunt o fire tare, am învățat asta în timp, deopotrivă sensibilă, uneori am o balață: sensibilitate și găsirea soluției, uneori extrem de rapide problemelor, care alții se lovesc și nu trec”, a declarat Andreea Marin la Interviurile Spectacola, în urmă cu două luni. 

 

Prezentatoarea TV petrecut sărbătorile în familie, alături de iubitul său, Adrian, și micuța Violeta, care tocmai a împlinit 13 ani. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel