Andreea Marin a vrut să-și vândă casa. Fiica ei a oprit-o: “Mami, acolo sunt atătea amintiri din copilăria mea!”

Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin a fost pe punctul de a-și vinde casa pe care a construit-o în urmă cu 20 de ani. Vedeta a fost oprită chiar de fiica ei, Violeta, care i-a reamintit prezentatoarei Tv câte lucruri s-au întămplat în acea casă. 

Andreea Marin a ridicat o casă în urmă cu 20 de ani. La vremea aceea, prezentatoarea Tv avea doar 25 de ani și și-a dorit un loc al ei, retras, departe de agitația orașului, așa că a ales o zonă aproape de munte, unde, cu multe sacrificii, a reușit să ridice o căsuță. Căsuța este locul preferat al fetiței sale Violeta, care a făcut tot posibilul să o împiedice pe vedetă să o vândă. 

 


„Aveam 25 de ani, când m-am încumetat să încep a clădi aici, din lemn și piatră de râu, cu mână de lucru din împrejurimi, făceam un pas, iar ajungeam la fundul sacului, iar așteptam salariul următor… Anul acesta m-am gândit să o înstrăinez, veneam prea rar… Fata mea m-a trezit: “Mami, acolo sunt atătea amintiri din copilăria mea!” Străinul mereu ocupat eram eu. Acum m-am întors la rădăcini.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Nu știu când au trecut 20 de ani… Atunci am început să construiesc această casă la țară, în drumul dinspre capitală spre munte, și e o binecuvântare și azi. Somnul e mai odihnitor decât oriunde, iar liniștea, brăzdată doar de zbor și ciripitul păsărilor. Aerul proaspăt și, în zare, crestele munților, uimitoare atunci când se scaldă-n lumina de foc a apusului.
Cățeii noștri sar veseli în portbagaj când plecăm, știu că se îndreaptă spre locul libertății lor. Aleargă-n livada așezată în pantă și când ajung jos, au prieteni pufoși ca și ei, cu care stau la șuetă, ca vecinii. În casă, mai ales pe gerul de acum, ne urmează oriunde mergem, doar să stea tolăniți, dar să ne simtă în preajmă. Aici, am timp de cărțile mele ce așteaptă să fie citite. De uleiurile aromate ce-și doresc să dea gust când gătesc. Aici mă așteaptă poza dragă și amintirea bunicului – ce mândru a fost el singura dată când a ajuns la casa ridicată în ani de muncă, puțin câte puțin, de nepoata lui… La scurt timp, s-a stins mulțumit că sunt “pe drumul cel bun” …
Apoi, dușumeaua de lemn care scârțâie când pășesc și bârnele de lemn din tavan… Căldura ce te cuprinde cu ochii pe fereastră, când ninge feeric peste livadă… Ceaiul fierbinte turnat din ceainicul de porțelan pictat în cana de metal, ca pe timpuri, și ea decorată manual… Icoanele scrilejite în lemn sau cea pictată în interiorul unei nuci de cocos, adusă din peregrinările mele în depărtări… Aragazul vechi cu butelie care face mâncarea gustoasă… Simplitatea țesăturilor moi și căldura lemnului… Papucii pufoși în care mă afund de cum vin și pijamaua din care nu mai ies până plec… Poeziile lui Eminescu de pe noptieră… Dragostea, recunoștința, credința și natura… Plec spre casă cu dorința de a reveni, de fiecare dată”, a povestit Andreea Marin pe InstagramGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel