Andreea Marin a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la emisiunea "Surprize, Surprize": "Abia mai urcam scările"

Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin a dezvăluit adevăratul motivul pentru care a renunțat la “Surprize, Surprize”.

Emisiunea “Surprize, Surprize” a fost urmărită de milioane de români din țară, dar și de peste hotare începând cu 1999 când a debutat pe micile ecrane de la TVR1. Andreea Marin a fost gazda tuturor edițiilor care s-au derulat vreme de opt ani.

Vedeta a mărturisit că motivul pentru care a reunțat la acest proiect minunat a fost venirea pe lume a fetiței sale. Andreea Marin a vrut să se ocupe de creșterea și educația Violetei, în permanență.

“Eu am decis să renunț la «Surprize, Surprize» din cauza sarcinii. Fetița era în burtica destul de mare. Emisiunea ar fi continuat dacă aş fi acceptat, dar așteptasem atât de mult acest copil, încât am decis să fiu mama full time. Am dus misiunea mea ca prezentator al unui program greu de televiziune, dar și de director al programului până în luna a opta. Abia mai urcam scările acelea de la emisiune. Am născut-o cu o săptămână înainte de termen pentru că prin decembrie am dansat de bucurie. Ar fi trebuit să se nască chiar de ziua mea. A fost o mare bucurie şi este până azi…”, a declarat vedeta la Canal 33.

Andreea Marin a mărturisit că ziua în care s-a născut Violeta va rămâne cea mai frumoasă și specială zi din viața ei.

“Nu am trăit o emoție mai mare decât aceea în care am ţinut-o în brațe pentru prima oară. Dacă închid ochii și acum îmi amintesc. Am plâns din rărunchi. Iar ea plângea pentru că era înfometată. Am aşezat-o la sânul meu și am simțit instant o legătură extraordinară. Am adormit amândouă istovite. Am născut prin cezariană pentru că avusesem doua sarcină extrauterine înainte. Pentru că aveam două operații nu mai puteam naște natural. Mi-am revenit imediat, a doua zi mergeam cu ea în brațe”, a mai povestit îndrăgita moderatoare a emisiunii “Nu există nu se poate cu Andreea Marin”.

Citește și: Andreea Marin, mândră de fiica ei: "Îmi calcă pe urme"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel