Andreea Marin a dat cărțile pe față. De unde a pornit războiul cu Mihaela Rădulescu: „Probabil că am deranjat prin succes”

Data publicării:
Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, sursa instagram

Andreea Marin a vorbit deschis despre războiul cu Mihaela Rădulescu și a dezvăluit de la ce ar fi pornit totul. 

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Andreea Marin nu a scăpat de întrebarea care a stat ani de zile pe buzele tuturor oamenilor: „De la ce a pornit scandalul cu Mihaela Rădulescu?”. 


Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost mereu comparate, pentru că amândouă au fost căsătorite cu același bărbat. Dragostea lor pentru Ștefan Bănică Jr. le-a adus mereu în lumina reflectoarelor pentru diferite jigniri sau acuzații pe care și le-au făcut reciproc. 


Ce părere are Andreea Marin despre războiul pe care îl duce cu Mihaela Rădulescu de atât de mulți ani. Cine este de vină, în opinia „zânei surprizelor”?


"În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci.


În orice caz nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa. Probabil că am deranjat prin succes. Am deranjat când am devenit prea vizibilă, deși la început eram un copil care nu părea să ofere perspective, creșterea a fost fulminantă și a deranjat. Și de aici au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine.


Eu sunt un om educat, cu bun simț, și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare", a spus Andreea Marin în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 


Andreea Marin a fost acuzată de Mihaela Rădulescu, în trecut, că ar fi adoptat de la distanță doi copii pentru a atrage atenția publicului. Răspunsul dat de „zână” a fost unul scurt și concis. 


"Răspunsul este simplu, nu. Și am încheiat subiectul. Vorbim deja prea mult despre ceva ce pe mine mă lasă rece. Am făcut întotdeauna ce am simțit, am făcut bine ceea ce am făcut, viețile unor oameni s-au schimbat în bine și pentru că eu am pus umărul. Restul...vorbele de pe margine sunt atât de irelevante de nici nu merită menționate", a mai spus vedeta. 

 

Citește și: Andreea Marin, despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pîrva. Cât de mult regretă divorțul de Ștefan Bănică Jr.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel