Andreea Mantea s-a îngrășat 14 kilograme într-un an de zile. Ce sfat a primit vedeta chiar de la fiul ei, David

Data publicării:
Andreea Mantea, colaj foto Spectacola
Descriere foto: Andreea Mantea, colaj foto Spectacola

Andreea Mantea a mers în sala de fitness imediat după sărbători și a fost supusă testului cântarului. Artista a rămas șocată când a văzut câte kilograme a luat într-un an de zile. 

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România și se bucură de ani buni de admirația telespectatorilor. Chiar dacă la începuturile carierei sale, Andreea Mantea avea o siluetă demnă de invidiat, în ultima perioadă vedeta a început să ia în greutate. 


Imediat după sărbătorile de iarnă, Andreea Mantea a mers la sala de fitness și a fost suspusă testului cântarului. Aceasta a rămas șocată când a văzut că s-a îngrășat 16 kilograme în ultimul an. 


Andreea Mantea cântărește în prezent 66 de kilograme și spune că este pusă pe fapte mari. Vrea să se apuce serios de sport pentru a ajunge la silueta care a consacrat-o cândva. Prezentatoarea TV a primit un sfat important din partea fiului ei. 


„Andreea Mantea: E foarte rău! Foarte, foarte rău, nu e bine deloc! Nu zic 47, cum era pe vremurile bune, dar măcar 50 sau 52, dar nu 66! Am luat 14 kg într-un an…


David: Păi, nu mai mânca.


Andreea Mantea: Pe bune? El este aici să îmi ridice moralul. Nici tu nu mai mânca! El vorbea…”, au discutat Andreea Mantea și fiul ei într-un videoclip postat pe rețelele de socializare. 


Andreea Mantea a vorbit de nenumărate ori despre faptul că  luat câteva kilograme în plus. Cu toate astea, gurile rele au speculat că vedeta ar ascunde o sarcină. 


Sătulă de toate întrebările legate de sarcină, Andreea Mantea a răbufnit și le-a dat o replică dură celor care o atacă.


"Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunuei analize. Problema e ca adlu din ziare ca sunt insarcinată de vreo doi ani. Cumva am intrecut elefantul la gestație. Sunt însăcrinată d evreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată. Eu nu am voie să fiu grasă, Andreea Mantea este grasă, are butică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată. Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeti-mă. (...) De doi ani încpace, mă de doi ani...nu, nu sunt, sunt doar grasă.", a explicat Andreea Mantea pe Instagram.

 

Citește și: Oana și Viorel Lis au petrecut noaptea de Revelion într-un CAZINO: „A fost o distracție, nu facem asta zilnic”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel