Oana și Viorel Lis au petrecut noaptea de Revelion într-un CAZINO: „A fost o distracție, nu facem asta zilnic”

Data publicării:
Oana și Viorel Lis, sursa facebook
Descriere foto: Oana și Viorel Lis, sursa facebook

Oana și Viorel Lis au avut parte de un Revelion mai atipic. Cei doi s-au distrat într-un cazino. 

Oana și Viorel Lis sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Chiar dacă au demonstrat de-a lungul timpului că sentimentele care îi leagă sunt sincere și pure, acum au uimit din nou după ce au dezvăluit ce au făcut chiar în noaptea dintre ani. 


Anul 2022 i-a prins pe cei doi într-un cazino unde au petrecut într-un mod mai atipic. Chiar dacă problemele financiare, dar și cele de sănătate le-au dat mari bătăi de cap în ultimii ani, cei doi au vrut să se distreze puțin și să facă un lucru mai puțin obișnuit de Revelion. De Crăciun au petrecut într-un mod mai romantic. 


De Revelion, chiar la mijlocul nopții, Oana Lis și-a scris pe telefon dorința ei pentru anul care urmează, deoarece nu are de gând să se mai încreadă în oamenii din jur și vrea să se lupte mai mult pentru realizările ei pe plan profesional. 


„A fost mai romantic de Crăciun, iar de revelion am fost la un Cazino împreună, a fost o distracție, nu facem asta zilnic. În noaptea de revelion, la 12 noaptea, mi-am notat pe telefon o dorință. Acum am o vârstă, nu mai sunt mică și credulă, nu mai am așteptări de la ceilalți. Am așteptări de la mine și ma gândesc cum să fac să am o carieră mai importantă, să ajut cât mai multă lume”, a mărturisit Oana Lis pentru Antena Stars.


Oana Lis spune că Viorel nu se poate descurca doar cu banii din pensie deoarece are nevoie de diverse suplimente alimentare. Vedeta le-a dat oamenilor un sfat important pentru viitor. 


„Din fericire, nu m-am născut în puf și știu cum e sa trăiești și cu mai puțin și cu mai mult. Din păcate, trăim vremuri foarte grele și toate s-au scumpit, iar un om când ajunge în vârstă nu se poate baza doar pe banii din pensie și pe ce îți dă statul. Acum cu boala asta trebuie să iei foarte multe suplimente, care nu sunt compensate. Le dau un sfat tuturor care ajung la bătrânețe, să își pună bani deoparte. Viorel este bine, dar nu mai vrea să apară la TV", a mai spus Oana Lis.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel