Andreea Mantea, primele declarații despre iubit: ”Nu-l ascund. Să știți că nu-l mai ascund”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Mantea, foto instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, foto instagram

Andreea Mantea este într-o relație de foarte puțin timp cu un bărbat, pe care până acum l-a ținut departe de ochii presei. Fanii însă nu au rezistat asupra deciziei. Ei au întrebat, Mantea a răspuns. 

Aceștia au întrebat-o pe vedetă de ce își ascunde partenerul.

Răspunsul ei a venit imediat. “Nu-l ascund! Să știți că nu-l ascund! Te ascund?”, l-a întrebat Andreea Mantea pe iubitul ei, care se afla în spatele camerei de filmat.

Youtube video image

După răspunsul ezitant al iubitului ei, Andreea Mantea a ținut să explice cum stau, de fapt, lucrurile. “Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum… unde ajungeam?”


Experiențele din trecutul ei au făcut-o pe prezentatoare să ia decizia de a se feri de presă. Dorește să își protejeze relația, dar mai mult decât atât, dorește să nu mai sufere. 

”Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că ăsta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a mărturisit Andreea Mantea în ultimul său videoclip postat pe YouTube.”

Citește și interviul în excusivitate cu Andreea Mantea. Click aiciGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel