Andreea Mantea, primele declarații despre iubit: ”Nu-l ascund. Să știți că nu-l mai ascund”

Andreea Mantea, foto instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, foto instagram

Andreea Mantea este într-o relație de foarte puțin timp cu un bărbat, pe care până acum l-a ținut departe de ochii presei. Fanii însă nu au rezistat asupra deciziei. Ei au întrebat, Mantea a răspuns. 

Aceștia au întrebat-o pe vedetă de ce își ascunde partenerul.

Răspunsul ei a venit imediat. “Nu-l ascund! Să știți că nu-l ascund! Te ascund?”, l-a întrebat Andreea Mantea pe iubitul ei, care se afla în spatele camerei de filmat.

După răspunsul ezitant al iubitului ei, Andreea Mantea a ținut să explice cum stau, de fapt, lucrurile. “Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum… unde ajungeam?”


Experiențele din trecutul ei au făcut-o pe prezentatoare să ia decizia de a se feri de presă. Dorește să își protejeze relația, dar mai mult decât atât, dorește să nu mai sufere. 

”Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că ăsta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a mărturisit Andreea Mantea în ultimul său videoclip postat pe YouTube.”

Citește și interviul în excusivitate cu Andreea Mantea. Click aici

Autorul articolului: Florentina Arcu | Dată: 20 oct, 10:46 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play