Andreea Mantea: ”Mi-a fost greu la început, și acum am momente când îmi este greu”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Mantea, foto arhivă personală
EXCLUSIV
Descriere foto: Andreea Mantea, foto arhivă personală

Andreea Mantea ne-a dezvăluit cum au fost cei 2 ani petrecuți în Turcia

Are 34 de ani şi este o vedetă apreciată la Kanal D. În perioada în care a prezentat “Puterea Dragostei, Andreea Mantea a fost “detaşată” în Turcia, acolo unde a stat un an şi opt luni, împreună cu fiul ei, David, care are acum 5 ani. Nu a mai rezistat însă să rămână departe de România, aşa că s-a întors acasă. Într-un interviu pentru SPECTACOLA, vedeta a povestit de ce i-a fost cel mai mult dor din ţară şi ce fel de mămică este.

 

 

SPECTACOLA:  Ți-ai început cariera în televiziune ca "vecina" lui Răzvan Simion și Dani Oțil. Aș vrea sa dăm puțin timpul înapoi, și să ne povestesti cum era Andreea Mantea înainte ca ea să își înceapă cariera in tv. Care erau activitățile tale zilnice? Cu ce îți ocupai timpul? Erai un adolescent normal cu activități normale sau?

Cariera mea în televiziune a început la Kiss TV, ca reporter, nu la matinalul lui Răzvan Simion și Dani Oțil. Eram reporter la postul TV de muzică, aveam și joburi printr-o agenție de modelling. Aveam apariții în reclame, realizam diverse ședințe foto și, în același timp, eram și studentă la facultate”.

SPECTACOLA:  Din ce știu aveai 20 de ani (dacă nu este corectă informația, să mă corectezi),  când te-ai angajat pentru prima oară în televiziune. Ce au spus părinții tăi, atunci când te-au văzut la tv? Care a fost primul lor impact? Ce spun acum, mai ales că aparițiile tale sunt tot mai dese, ba chiar și mama ta a început să apară alături de tine.

”Au fost foarte mândri de mine, mama m-a susținut mereu, tata spunea că nu este tocmai o profesie frumoasă, că voi avea mult de suferit, că va fi multă muncă și îmi va fi greu. El dorea să îmi aleg alt drum, însă mama m-a sprijinit întotdeauna în tot ceea ce am întreprins”.

SPECTACOLA:  Ești mamă, ai o meserie solicitantă, și totuși pare că ai descoperit secretul echilibrului. Cum  reușești să te imparți între toate aceste activități? Cât de organizată ești cu timpul tău?

”Pur și simplu am reușit. Mi-a fost greu la început, și acum am momente când îmi este greu, dar am reușit să îmbin cele două aspecte din viață mea; partea personală, cariera cu maternitatea. Nu pot spune că am o viață extrem de echilibrată, dimpotrivă, este una un pic agitată. Nu știu cum reușesc să mă împart între toate activitățile zilnice, între viața personală și profesională, cert este că am descoperit acel „secret” al echilibrului perfect, să fiu cât mai organizată și să am un impecabil management al timpului. Sunt o persoană foarte energică, totul a venit natural, nu am făcut ceva în acest sens; cred că fiecare dintre noi, dacă vrea, își poate găsi acel echilibru permanent pentru a se bucura la maximum de timp”.

SPECTACOLA:  Anul 2020 a fost unul al schimbărilor pentru toata lumea. Pandemia ne-a dat peste cap planurile si ne-a fortat sa ne adaptam unei noi normalitati. Ce s-a schimbat in viata ta din punctul acesta de vedere? Cum ti-ai realizat activitatea in perioada de lockown? Cum arata acum lucrurile?

”N-am simțit deloc perioada de pandemie, pentru că am muncit la fel ca înainte, în același ritm alert. În acea perioadă eram în Turcia, la filmările pentru show-ul „Puterea Dragostei”. Dacă din punct de vedere profesional, nu pot spune că acea perioada de  lockdown nu și-a pus amprenta așa cum, poate, în alte cazuri, a fost mai dificil, pentru că eu mergeam aproape zilnic la filmări, din punct de vedere personal a fost total invers. Nu am putut să vin în țară atunci, în acea perioada, nu mi-am putut vedea familia, persoanele dragi... Sunt, însă optimistă că totul va reintră într-un normal, iar pentru ca acest lucru să se întâmple și să ne putem bucura împreună de toate acele lucruri și activități de care ne este atât de dor trebuie să respectăm măsurile și indicațiile date de autorități, să fim mai uniți ca niciodată în această perioada”.

SPECTACOLA:  Ce planuri ai pentru 2021?

”Încă nu am îndrăznit să îmi fac un plan pentru 2021, pentru că nu știu ce ne așteaptă. Pot doar să sper la mai bine, că va fi bine. Trăiesc prezentul, mă bucur de ceea ce îmi oferă fiecare clipă și sunt foarte fericită că, prin intermediul emisiunii de la Kanal D, „Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată în fiecare luni, la ora 23:00, telespectatorii pot urmări bucăți din viață mea și a lui David, mă pot cunoaște așa cum sunt eu, omul Andreea Mantea. Poate, până acum, unii dintre cei din față micilor ecrane mă cunoașteau doar prin prisma omului de televiziune Andreea Mantea, acum, prin intermediul emisiunii de la Kanal D, vor vedea cum sunt eu, ce activități zilnice am, ce mă bucură, ce îmi place și ce nu...”.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel