Andreea Mantea, motivul pentru care a ales o școală privată pentru fiul său: „Doamna i-a spus să stea jos”

Sursă foto: Instagram/ Andreea Mantea
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Andreea Mantea

Andreea Mantea și-a mutat copilul la o școală privată, alături de multe alte vedete care au făcut același lucru.
Recent, și Oana Roman a luat aceeași decizie.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, ea fiind știută, mai ales, din ipostaza de prezentatoare TV. Cu mulți ani de profesie în spate, Andreea Mantea are un băiețel de care are grijă ca ochii din cap. David, fiul ei, are șapte ani și promite foarte mult, mai ales în industria în care activează și mama lui. 

De ce „fură startul”

Entuziasmată pentru copilul ei, Andreea Mantea a anunțat fanii că David va începe școala imediat. Ea le-a urat tuturor cadrelor didactice, cât și părinților, un an cu cât mai mult împliniri.

„Gata! Furăm startul și pornim într-un nou an școlar! Bine ai venit!?Să fie un an binecuvântat cu lucruri bune, frumoase, descoperiri magice, rezultate fantastice, multă răbdare șiii…distracție! ??? Doamne ajută să fie un an școlar minunat atât pentru copii cât și pentru cadrele didactice!”, a scris Andreea Mantea, pe rețelele de socializare.

De asemenea, fanii au rămas confuzi atunci când au văzut că fiul vedetei va începe școala mai devreme, lucru ce născut foarte multe întrebări în rândul publicului.

„Nu începe școala în septembrie?”, a fost una dintre întrebările adresate Andreei Mantea, de unul dintre fanii săi.

„Da, așa este. Din mai multe motive am ales o școală privată”, a fost răspunsul divei.

De ce l-a transferat la o școală privată

Cu toate acestea, vedeta nu a oferit mai multe detalii, însă a mai vorbit despre un subiect asemănător cu ocazia altui interviu, potrivit Viva. Motivul pentru care l-a dat pe copilul său la o școală privată ar fi cazurile de bullying în care ar fi fost implicat acesta, fapt des întâlnit în școlile din România. Neimplicarea cadrelor responsabile din acel moment a dus la decizia de a îl transfera pe micuț la o școală privată.

„Am fost și omul bun și omul rău, le-a văzut pe toate. A trebuit să îl învăț cu de toate. Și-a ales el ce este mai bun. La un moment dat era bătut la școală pentru că el își vede de treaba lui, i se rănesc sentimentele vorbim, povestește. Erau doar 13 copii în clasă, mi-a spus că a vrut să răspundă și el, iar doamna i-a spus să stea jos, să nu mai ridice mâna.Îmi spunea de parcă depășise, atât de multe lecții de viață de la mine și aude tot felul de învățăminte, le ia și le aplică singur', a mărturisit Andreea Mantea, conform Viva.

Nu este signura

De asemenea, Andreea Mantea nu este singura vedetă care s-a regăsit în ipostaza de a alege o școală privată pentru copilul său. De curând, și Oana Roman a luat aceeași decizie pentru fiica sa, doar că motivul nu a fost bullying, ci lipsa condițiilor proprice de studiu.

„O să vă explic de ce am hotărât să o mut pe Isa la o școală privată. A fost până acum la o școală de stat foarte ok, dar tocmai pentru că este o școală foarte bună și căutată, sunt foarte mulți copii veniți cu viză de flotant pentru clasa pregătitoare, drept dovadă nu mai este loc pentru copiii de clasa a treia și a patra în școală și varianta ar fi fost să învețe după masă sau în niște containere, în buricul orașului București. Nu vor avea baie, nu știm cum va fi cu căldura, ideea ca niște copii să stea în niște containere improvizate mie nu-mi dă... nu mă simt bine să știu că propriul meu copil merge la școală într-un container.”, a dezvăluit Oana Roman, pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 31 aug 2023, 21:16 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience