Andreea Mantea este dependentă de pastile. Cu ce boală se confruntă prezentatoarea

Data publicării:

Andreea Mantea nu poate pleca nicăieri fără pastilele ei. Ce afecțiune are vedeta.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, mai ales pentru atitudinea sa directă și aparițiile în diverse emisiuni TV.

Cu ocazia unui interviu, Andreea Mantea a dezvăluit publicului ei că se confruntă cu o „afecțiune”, cum îi spune ea, de ani de zile.

Vezi și: Andreea Mantea, sfătuită de apropiați să-și facă o relație. Vedeta refuză vehement: „Mi-au spus că o să-mi pară rău”

Lucurile stau mai grav decât s-ar fi așteptat cineva deoarece prezentatoarea nu poate pleca de acasă fără pastilele ei.

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție. Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S. De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui’, a dezvăluit vedeta TV la „Teo show’, notează Ciao.

Vezi și: Educația pe care i-o oferă Andreea Mantea fiului său: „Nu-l stresez, nu-l cert, nu-l bat la cap”. Ce apreciază cel mai mult la David

Pe lângă problema prezentată de vedetă, ea se mai confruntă și cu alergiile legate de mai multe feluri de mâncăruri.

„Pe lângă asta, mai am și niște alergii. Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau 10 pastile pe zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct’, a mai declarat prezentatoarea TV.

Mai multe persoane au sfătuit-o pe vedetă să își găsească un partener, mai ales că anii tinereții vor trece și îi va fi foarte greu mai târziu. Cu toate astea, Andreea Mantea se ține tare și precizează de ce alege să fie o mamă singură:

„Nu, din fericire nu (n.r.: este într-o relație).  Glumesc. Mi-am propus să mă dedic fiului meu pentru că este atât de frumos. Am mai auzit fel și fel de oameni care-mi spun că nu fac bine, că o să mi se ducă anii ăștia și că o să-mi pară rău, că n-o să mă mai întâlnesc cu ei. Nu, n-o să mă mai întâlnesc cu anii ăștia pe care-i are fi-miu. Eu de iubit am iubit, de distrat m-am distrat. Consider că am fost foarte liberă și foarte fericită”, a declarat Andreea Mantea, pentru unica.

Vezi și: Andreea Mantea, întrebare dificilă din partea fiului ei. Ce curiozitate are David, la 8 ani: „Mi-a fost foarte greu să-i răspund”

Pentru că alege o viață de mamă singură, Andreea Mantea se dedică integral fiului ei. Educația pe care i-o oferă este neprețuită, iar modalitățile sale de a îl învăța pe micuț sunt inedite.

„Cred că sunt norocoasă că nu trebuie să-l pregătesc în vreun anumit fel, mă are pe mine drept exemplu. Avându-mă exemplu am senzația, nu că e al meu, dar am senzația că este un copil extraordinar de bun. El nu pleacă la joacă, la plimbare, dacă știe că nu și-a terminat ce avea de terminat. Este foarte conștiincios, este foarte muncitor.”, a declarat Andreea Mantea, potrivit unica.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel