Andreea Mantea, decizie RADICALĂ după ce s-a îngrășat 14 kilograme într-un an de zile: „Trebuie să slăbesc neapărat”

Data publicării:
Andreea Mantea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, sursa foto Instagram

Andreea Mantea începe anul 2022 cu un obiectiv măreț. Vedeta vrea să slăbească și este pusă serios pe fapte. 

Andreea Mantea s-a săturat de criticile din mediul online legate de faptul că s-a îngrășat, dar și de veșnica întrebare dacă este însărcinată. Vedeta a luat 14 kilograme într-un an de zile și spune că vrea să slăbească cât mai repede. Andreea Mantea și-a stabilit deja obiectivele și știe cum va aborda acest aspect. Prezentatoarea TV nu vrea să urmeze dietele drastice ci vrea să își schimbe complet stilul de viață. 


Andreea Mantea le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram ce măsuri a luat deja și speră că rezultatele nu vor întârzia să apară. 


"Am stat și m-am gândit. Mi-am zis că trebuie să slăbesc neapărat, dar nu la modul acela dur cu diete și așa mai departe. Nu! Vreau să încep să am un stil de viață mai sănătos, cel puțin din punct de vedere al alimentației. Trebuie să fac cumva și să îmi transform viața cu totul, să am un stil de viață sănătos, pentru că, din păcate, este vârsta. Nu pot să mai fiu așa cum era. Nu pot. Cei care mă cunosc știu că eu puteam să mănâc cinci cutii de pizza fără să se vadă. Eram foarte ok și eram invidiatăatunci, ba chiar certată. Acum e altfel. Mă rog, amănunte! Trebuie renunțat la zahăr, pâine, neapărat să introduc mai multe fibre pe care să le consum dimineața. Am încercat să vă împărtășesc aceste gâduri ale mele și sper să ajungă la 52 de kilograme, chiar 50 și să rămân acolo. Am început deja de două zile să mănânc sănătos, să beau ceaiuri", a povestit Andreea Mantea pe Instagram.


Andreea Mantea spune că s-a săturat să fie întrebată dacă este sau nu însărcinată, asta doar pentru că a luat în greutate. Prezentatoarea TV nu se simte rușinată să recunoască că a luat câteva kilograme în plus, dar este pusă pe fapte mari în anul care urmează. 


"Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunuei analize. Problema e ca adlu din ziare ca sunt insarcinată de vreo doi ani. Cumva am intrecut elefantul la gestație. Sunt însăcrinată d evreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată. Eu nu am voie să fiu grasă, Andreea Mantea este grasă, are butică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată. Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeti-mă. (...) De doi ani încpace, mă de doi ani...nu, nu sunt, sunt doar grasă.", a explicat Andreea Mantea pe Instagram.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel