Andreea Mantea a dezvăluit că suferă de o boală autoimună: „Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt”

Data publicării:
Andreea Mantea, Captură foto Instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, Captură foto Instagram

Andreea Mantea le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă. Ce simptome are vedeta?

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Chiar dacă tot timpul s-a bucurat de o frumusețe aparte și de o siluetă de invidiat. În ultima perioadă aceasta a avut burta puțin mai umflată, iar fanii i-au trimis foarte multe mesaje în care o întrebau dacă este însărcinată. 


Deoarece s-a saturat de această întrebare, vedeta a decis să spună adevărul. Bruneta susține că suferă de o boală autoimună și are anumite alergii care o fac să fie mai umflată în burtă. 


„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt ... pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit...”, a spus Andreea Mantea pe InstaStory.


Chiar dacă a susținut în repetate rânduri că și-ar mai dori un copil, Andreea Mantea susține că nu este momentul potrivit, iar atunci când va face acest pas nu se va ascunde și le împărtăși tuturor fericita veste. 


„Nu zic că nu-mi doresc să rămân însărcinată. Nu zic că nu mi-aș mai dori un bebe, doar că nu este momentul. Când o vrea Dumnezeu. Deocamdată, eu nu vreau, dar dacă aș fi însărcinată, nu aș ascunde acest lucru. N-ai cum să ascunzi o asemenea fericire”, a mai explicat vedeta.

 

Andreea Mantea, despre primul job la vârsta de 15 ani: 

 

„Pe la la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu. Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: «Da». Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o.


Patroana a fost însă amabilă, mi-a spus că-i place de mine și că mă angajează, chiar dacă n-am experiență. M-am prezentat la serviciu de a doua zi. Sigur că toți banii pe care îi câștigam îi dădeam pe tot felul de prostii, care la vremea aia mi se păreau extrem de importante: pantofi, genți, rochițe etc”, a povestit vedeta într-un interviu pentru Formula As.

 

Citește și: Andreea Mantea, mai îndrăgostită ca niciodată. Ce spune vedeta despre noua ei relație



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel