Andreea Mantea, mai îndrăgostită ca niciodată. Ce spune vedeta despre noua ei relație

Data publicării:
Andreea Mantea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, sursa foto Instagram

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, însă în ceea ce privește dragostea, vedeta nu a fost prea norocoasă. 

Chiar dacă este o femeie împlinită, Andreea Mantea nu poate spune că a avut mereu noroc în dragoste. Vedeta a suferit foarte mult din cauza unor relații din trecut, dar acum se poate declara o femeie fericită. Prezentatoarea Tv este într-o relație de mai mulți ani, dar a preferat să țină totul departe de lumina reflectoarelor. Chiar dacă preferă să nu dezvăluie numele bărbatului care o face fericită, Andreea a decis să vorbească despre cele mai frumoase sentimente.


„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens.


E important să înveți să iubești necondiționat, să iubești și calitățile, și defectele omului de lângă tine  și să îl iubești atât de mult încât, dacă ar trebui să îl lași să plece pentru a fi cu adevărat fericit, să îi dai drumul. Iubirea se simte, nici nu avem voie să „gândim’ foarte mult cu mintea, ci doar cu sufletul”, a povestit Andreea Mantea pentru TV Mania.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel