Andreea Ibacka, rețetă delicioasă de tacos cu pui: „Când vrei să mai schimbi gustul mâncării de acasă, încearcă rețeta aceasta”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Instagram/andreeaibacka
Descriere foto: Captură video: Instagram/andreeaibacka

Andreea Ibacka le-a recomandat fanilor săi o rețetă delicioasă de tacos cu pui.

Pe pagina sa de Facebook, Andreea Ibacka a împărtășit cu fanii săi o rețetă delicioasă și rapidă de tacos cu pui, perfectă pentru o masă ușoară și savuroasă. Rețeta nu este deloc una complicată, iar ingredientele se găsesc în orice bucătărie. 

„A ieșit delicios! Când vrei să mai schimbi gustul mâncării de acasă, încearcă rețeta aceasta”, a scris Andreea Ibacka în dreptul videoclipului postat pe rețelele sociale.

Andreea Ibacka, rețetă delicioasă de tacos cu pui

Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, Andreea Ibacka a arătat pas cu pas procesul de gătire al acestui preparat gustos și apetisant.

Ingrediente

Lipie

Carne tocată de pui

Caşcaval felii

Sos cu castraveți murați (ketchup si maioneză)

Ceapă roșie

Varză albă murată

Roşii

Pătrunjel

Mod de preparare

Pe o lipie se întinde uniform carnea tocată de pui, care a fost asezonată anterior cu sare și piper. Tigaia, unsă cu puțin ulei, se încălzește la foc mediu și se pune lipia, cu carnea în jos. După ce carnea este gătită, se întoarce lipia și se pun feliile de cașcaval deasupra cărnii.

Odată ce cașcavalul s-a topit se scoate lipia din tigaie și se completează cu un amestec de castraveți murați amestecați cu ketchup și maioneză, alături de ceapa roșie, roșiile tăiate cuburi, varza albă murată și pătrunjel tocat. Lipa se îndoaie și poate fi servită.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Te-ar putea interesa și: „Îmi dau lacrimile și mi s-a zbârlit părul pe mine”. Bursucu, mărturii cutremurătoare despre diagnosticul pe care Alessia, fiica sa cea mare, l-a primit din partea medicilor

Andreea Ibacka, adevărul despre relația cu Cabral

Andreea Ibacka a fost invitată recent în cadrul podcastului realizat de Jorge, unde a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei. Ea a mărturisit că nu mai e cu fluturi în stomac, ca la început, dar consideră că acest lucru este normal. Ea a subliniat importanța experiențelor trăite împreună și a lucrurilor pe care le au în comun.

„Nu mai e cu fluturi în stomac, ca la început, dar cred că e normal să fie așa. Cred că încă avem multe lucruri care ne aleagă, experiențe trăite împreună, pentru că e important să ai lucruri în comun și ne place să călătorim mult, spre exemplu. Reușim să ne conectăm mai bine în vacanțe, decât acasă. În Dominicană am petrecut cel mai mult timp împreună, a fost un plus pentru familia noastră. Dacă se întâmplă ceva da, pe el îl sun primul”, a dezvăluit Andreea Ibacka în cadrul podcastului realizat de Jorge.

Ea a vorbit și despre primul contact vizual pe care l-a avut cu Cabral: „Întâi ne-am întâlnit înainte să ne cunoaștem. Noi suntem colegi din 2007, la Inimă de Țigan, acolo ne-am cunoscut oficial, dar înainte de asta, ne-am întâlnit într-o benzinărie, unde el a fost impresionat și eu, ca orice puștoiacă, eram cu nasul pe sus „Te uiți, ia mai uită-te puțin”, eu eram angajată la bancă. El n-a mai putut să plătească, s-a bâlbâit, glumesc, exagerez și eu, dar îmi aduc clar aminte că s-a uitat lung, eram genul, fizic vorbind, pe care i l-a prescris medicul. El era într-o perioadă tulbure din viața lui, de asta am și refuzat invitațiile lui în oraș cam 6 luni, ceva de genul. Când am ieșit, am ieșit ca colegi. Nu am făcut schimb de numere, eram al început de proiect, unde am primit cast listul”, a mai spus actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel