Andreea Ibacka a fost dependentă de machiaj: „Nu concepeam să ies din casă fără un strop machiaj”

Data publicării:

Soția lui Cabral a dezvăluit că a avut o perioadă în care nu ieșea din casă nemachiată.

Andreea Ibacka este una dintre cele mai apreciate actrițe din generația tânără. Vedeta are un chip angelic și un stil natural. Deși nu exagerează cu machiajul, ea recunoaște că a avut o perioadă în car era dependentă de farduri și nu concepea să iasă din casă nemachiată. 


 „Când eram puștoaică nu concepeam să ies din casă fără un strop machiaj. Fructul oprit era tare ispititor (părinții mei mă urmăresc în social media, dar mi-am făcut curaj să vă spun… uneori mă machiam pe furiș, așa tocilară crazy eram ?).

Însă de vreo câțiva ani încoace mi-am făcut și mai mult curaj – zic eu cu mintea de apoi – și m-am prezentat fără «mască» dimineața în fața lui iubi, la muncă, la întâlniri importante, ba chiar și la discotecă ori la festival, fără să simt vreun disconfort. Cu o agendă mega încărcată, am scurtat timpul petrecut în fața oglinzii încă din primul val. Și, totuși, îmi place ca din când în când să mă văd așa.
Cât despre rujul roșu, mi-e clar că-mi zăpăcește gândurile și mă transformă în personaj”, a scris Andreea Ibacka pe  Instagram

Cabral, adevărul despre căsnicia cu Andreea Ibaka:

Cabral a avut un moment de sinceritate, în care le-a explicat fanilor că relația pe care o are cu soția sa, nu este atât de perfectă precum pare din fotografii.

Cabral și Andreea Ibaka formează un cuplu extrem de apreciat. Două vedete adorate de public, haioase, naturale și mereu cu zâmbetul pe buze. Nu este de mirare faptul că cei doi primesc deseori complimente iar internăuții îi caracterizează drept „Familia perfectă”. 

Andreea este acum însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului și, deși toată lumea se aștepta ca această perioadă să fie cu adevărat perfectă în familia lor, Cabral dă cărțile pe față și spune că perfecțiunea este departe de ei. Prezentatorul TV dezvăluie că are numeroase certuri cu soția sa și că lucrurile se petrec între ei la fal ca în orice familie: cu sinceritate și naturalețe. Pe de altă parte, acesta recunoaște că își iubește enorm soția și crede că este natural ca relația lor să fie una imperfectă.


„După postările cu poze cu corcodușele Andreea Ibacka și Namiko am primit foarte multe comentarii cu „familia perfectă”.

Ce vreau să vă spun… nu e nimic perfect la noi. Ne ciondănim, ne supărăm reciproc, ne dezamăgim reciproc și ne suim pe tavan unul pe celălalt. Sigur, ne iubim și poate suntem zdrăngăniți și miștourile noastre ajung uneori să fie savuroase.

Desigur, poate sunt momente când ironiile reciproce pot fi spumoase. Și sunt sigur că momentele împărtășite aici, pe insta sau mai știu eu pe unde… sunt drăguțe.

Dar va roagă omul vostru din Berceni să nu credeți în perfecțiunea altora și în imperfecțiunea voastră.”, a transmis Cabral pe rețelele de socializare.


Mai mult, prezentatorul TV a ținut să sublinieze faptul că au o relație normală, ca orice om și că celebritatea și pozele perfecte nu schimbă cu nimic interacțiunea dintre doi oameni. Acesta mai atrage atenția fanilor săi să nu se lase impresionați de postarile de pe rețelele de socializare care arată numai relații fericite și vieți perfecte. 

 

„Poate că suntem norocoși cu prieteni fotografi buni. Dar pe lângă pozele astea (poate mai bune)… suntem fix ca orice alt cuplu. Nu credeți în perfecțiune. Nu există decât în reviste și pe rețelele astea sociale, cu oameni care râd ca imbecilii fericiți tot timpul, au bani, vacanțe și le lipsesc toate problemele”, a mai adăugat prezentatorul

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel