Andreea Esca, obligată de PRO TV să facă asta zilnic: „Mi se părea groaznic că era cineva non-stop lângă mine, să știe ce mănânc, unde mă duc, ce vorbesc”

Data publicării:

Andreea Esca a dezvăluit un detaliu neștiut până azi. Pro Tv-ul i-a impus, ani la rând, un lucru mai puțin obișnuit. Totul pentru siguranța prezentatoarei TV.

Andreea Esca recunoaște că nu este bună la șofat. Mai mult, prezentatoarea TV spună că este atât de periculoasă la volan, încât televiziunea la care lucrează de ani de zile a trebuit să găsească o soluție pentru siguranța ei, dar și pentru siguranța imaginii postului. 


Invitată în podcast-ul online al Amaliei Năstase Andreea Esca a povestit cum a avut, ani de zile, un șofer, pe post de bodyguard, care a ținut-o departe de eventualele accidente în trafic pe care le risca dacă ar fi condus ea mașina. 


„Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer care era și pe post de bodyguard. Pe mine mă deranja și faptul că aveam un șofer pentru că mi se părea groaznic că era cineva non-stop lângă mine, să știe ce mănânc, unde mă duc, ce vorbesc… Nu-mi plăcea. Doar că se hotărâse că am nevoie de un șofer, pentru că puneam în pericol business-ul. Eu conduceam ca o nebună și pur și simplu cred că le era frică că într-o zi o să intru într-un pom și stricăm…
Acum m-am obișnuit pentru că acum e o demență să conduci în București, să parchezi nu mai discut, și acum îmi convine treaba asta. Dar ideea să mă duc undeva cu un bodyguard… mie mi-ar fi super-rușine” a Povestit  Andreea Esca, în cadrul podcast-ului.

 

Andreea Esca, pusă în încurcătură, chiar la pupitrul știrilor PRO TV

 

Andreea Esca are o experiență de peste 26 de ani la pupitrul Știrilor ProTV. Momentele penibile nu îi ocolesc însă nici pe cei mai experimentați profesioniști. Iată prin ce a trecut prezentatoarea TV:


 
Andreea Esca a fost invitata lui Marius Manole în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde”

Andreea Esca a acceptat provocarea lui Marius Manole și a răspuns sincer întrebărilor incomode adresate de actor. Printre curiozitățile acestuia s-a numărat și „cel mai penibil” moment trăit de prezentatoarea TV. Andreea Esca nu s-a sfiit să povestească un moment haios, dar care a pus-o în încurcătură, chiar la pupitrul știrilor. 


„E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa… Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Erau doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect”, a povestit Andreea în emisiunea lui Marius Manole de la protvplus.ro

Momentul penibil a fost chiar în direct, când prezentatoarea a adresat întrebările invitatului „greșit”. 

„Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea, și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1. Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă”, a continuat prezentatoarea TV. 

Vedeta își amintește că s-a simțit de-a dreptul îngrozitor în acele momente și spune că trăiește mereu cu teama că ar putea avea parte de situații pe care să nu le poată controla. 

„Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut”, a încheiat știrista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel