Andreea Esca, imagini rare cu întreaga familie. Știrista a petrecut Crăciunul în Franța: "Crăciun fericit din partea familiei noastre internaționale"

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Esca le-a urat fanilor „Sărbători fericite” direct din Franța. Vedeta a petrecut Crăciunul alături de întreaga familie și a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de colecție.

Andreea Esca este destul de discretă în privința vieții de familie. Dacă despre viața fiicei sale Alexia fanii știu deja foarte multe lucruri, restul familiei este ținută la distanță de ochii publicului.

 

În ziua de Crăciun, prezentatoarea știrilor PRO TV, a împărtășit cu fanii o serie de imagini de la masa de sărbătoare, din Franța, acolo unde a petrecut alături de cei doi copii ai săi, de soțul ei și de părinții acestuia, cumnați și nepoți. Evident, de la masa festivă nu a lipsit nici iubitul fiicei sale, artistul Mario Fresh. 

Vedeta le-a făcut cunoștință fanilor cu toți membrii familiei sale din Franța.

Îmbrăcată într-o superbă rochie roșie, știrista a invitat publicul să se așeze, virtual, la masa de Crăciun.

 "Crăciun fericit din partea familiei noastre internationale", a scris Andreea în dreptul imaginilor. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

 

Deși ziua de Crăciun a petrecut-o cu familia soțului, în ajun, vedeta a organizat o masă festivă alături de rudele din România.

 

Andreea Esca, detalii inedite din copilărie. Ce eforturi făcea tatăl său în ziua de Crăciun

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV.  La 49 de ani, vedeta se poate considera o femeie norocoasă. Pe lângă cariera de succes, Andreea Esca se mândrește cu o familie superbă. Are doi copii minunați, iar soțul ei îi este alături necondiționat. Recent, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum arăta Crăciunul în perioada copilărie, dar și ce făceau părinții pentru ea.

Prezentatoarea TV a povestit că a fost întotdeauna un copil cuminte și, și-a iubit enorm de mult părinții. Aceasta a avut parte de o copilărie frumoasă, mai ales că părinții ei făceau eforturi să nu-i lipsească nimic. Andreea Esca și-a adus aminte că tatăl său venea de Crăciun cu porcul în sac, motiv pentru care a avut și probleme cu Miliția.

 

„O amintire foarte clară e legată de tata, care venea în fiecare an. De Crăciun, cu porcul în rucsac. Făcea naveta, lucra în altă parte şi pe vremea aceea nu aveai voie să transporţi carne de la un judeţ la altul. A avut şi probleme cu Miliţia, a fost oprit în tren şi a fost nevoit să dea explicaţii.', a spus Andreea Esca, potrivit Libertatea.ro.

 

Totodată, Andreea Esca și-a adus aminte și de boacănele pe care le făcea în satul ei natal, satul Porumbacu din județul Sibiu.

'Aveam doi veri mai mari decât mine care veniseră din Germania în vacanță și am plecat toți să facem baie în Olt. La un moment dat, nu știu, era foarte lat, învolburat. Noi voiam să trecem pe acolo și n-am știut cum să facem. Eu m-am gândit, nu știu de ce, că oricum, dacă trec, ar trebui să nu-mi stric adidașii. Atunci aveai o pereche de adidași, dacă îi aveai, o viață! Bineînțeles că nu am avut forță să arunc pe partea cealaltă a râului și s-au dus toate în apă', și-a amintit Andreea Esca,potrivit revistei Unica.

 

Cum îl descrie Andreea Esca pe tatăl său

 

„Tata este foarte serios. Când eram mică, era obsedat să am note bune, rezultate bune la înot. Era foarte sever şi uneori mă pedepsea. Nu aveam trai cu el dacă nu mergeam foarte bine. Tata a lucrat aproape toată viața pe ‘șantierele patriei. Pentru că îi plăcea să pună lucruri pe picioare și pentru că se câștiga mult mai bine decât dacă ar fi fost inginer într-o fabrică din Bucureșți.Trebuia să mă pregătesc când venea. Mi-era teamă ca nu cumva să greșesc ceva, și nu prea mai puteam să ies la petreceri„, a mai povestit Andreea Esca.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel