Andreea Esca, dezvăluiri inedite din copilărie. Ce eforturi făcea tatăl vedetei de Crăciun: „A avut şi probleme cu Miliţia”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Esca și-a amintit, cu nostalgie, de Crăciunul din copilărie.

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute prezentatoare de știri de la noi din țară. Dacă acum o iubește o țară întreagă, în copilărie avea doi părinți care încercau în fiecare zi să-i ofere tot ce este mai bun, indiferent de sacrificiile și consecințele care puteau să apară pe parcurs. În urmă cu ceva timp, vedeta de la Pro TV și-a amintit cu nostalgie despre perioada Crăciunului petrecută în copilărie, când tatăl său făcea tot posibilul pentru a aduce carne de porc acasă, astfel încât fetița de atunci să nu simtă lipsuri materiale de niciun fel.

„O amintire foarte clară e legată de tata, care venea în fiecare an, de Crăciun, cu porcul în rucsac. Făcea naveta, lucra în altă parte şi pe vremea aceea nu aveai voie să transporţi carne de la un judeţ la altul. A avut şi probleme cu Miliţia, a fost oprit în tren şi a fost nevoit să dea explicaţii.', a spus Andreea Esca, potrivit Libertatea.ro.

Poate te interesează și: Andreea Esca debutează în cinematografie. Prezentatoarea TV joacă în filmul lui Pavel Bartoș

 

„Eram răsfăţată cu multe cadouri”

Andreea Esca are doar amintiri frumoase din acea perioadă, când era răsfățată de părinții ei din toate punctele de vedere. Vedeta și-a amintit chiar și care erau jucăriile ei preferate, de care avea întotdeauna foarte mare grijă.


„Am fost un copil foarte iubit. Pe lângă faptul că eram răsfăţată cu multe cadouri, eram şi răsfăţată cu multă dragoste din partea părinţilor. Aveam şi păpuşi preferate: pe Andreea şi pe Nevena. Aveam şi o păpuşă-băiat pe care îl chema Doru. Păpuşa Andreea era mare cât mine. Şi îmi mai plăcea o păpuşă Bella, cu capul de porţelan. Umblam cu grijă cu ea, să nu îşi spargă capul, avea şi ea nişte ani pentru că fusese a mamei”, a povestit Andreea Esca.

Citește și: Andreea Esca, îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

 

Ce însemna Crăciunul pentru Andreea Esca, în copilărie

Când se gândește la Crăciun, celebra prezentatoare se gândește, implicit, la bomboanele de pom pe care toată lumea obișnuia să le pună în brad, la vremea aceea, la mirosul de portocală, dar și la banane. 

„În perioada aceea, Crăciunul mai însemna miros de portocale, în sfârşit, vedeam portocale, mai însemna banane verzi puse pe dulap să se coacă, drept urmare şi azi îmi plac bananele verzi, şi mai însemna bomboane de pom, tari ca piatra, multe vechi, îmi spărgeam dinţii în ele”, a mai spus vedeta pentru Pro TV.

 

Dacă vedeta și-a amintit cu nostalgie de Crăciunul de altădată, fiica ei a fost cea care a dezvăluit care vor fi planurile familie de sărbători, anul acesta. Mai mult, Alexia Eram și-a dat de gol mama, care nu pregătește niciun fel de preparat tradițional, de pus pe masa de sărbătoare. 

„Mama nu prea gătește, dar de obicei facem câteva patiserii. Dar anul acesta vom fi plecați de Crăciun, cu familia. Mă împart de fiecare dată, cu familia din România, luăm masa aici, cu familia din Franța, masa acolo, cu familia din Iași, masa în Iași”, a dezvăluit Alexia Eram, potrivit playtech.

VEZI și: Andreea Esca, fotografie rară de la începutul carierei. Cum arăta prezentatoarea înainte să lucreze la Pro TV / FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel