Andreea Esca, dezvăluiri despre carieră și familie. Ce spune prezentatoarea TV despre fiica ei, Alexia: "E mai rău decât mine"

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Esca și Alexia Eram. Foto Instagram
Descriere foto: Andreea Esca și Alexia Eram. Foto Instagram

Alexia Eram și Andreea Esca au făcut dezvăluiri legate de carieră și familie. Prezentatoarea TV a vorbit despre fiica ei.

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Pe lângă cariera de succes, vedeta se mândrește și cu o o familie superbă. Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au împreună doi copii: pe Alexia și pe Aris, iar relația dintre ei este extrem de strânsă.

Recent, în cadrul unui podcast, Alexia Eram a vorbit despre modul în care lucrurile s-au schimbat de-a lungul timpului. În vârstă de 20 de ani, tânăra este influencer și, potrivit mărturisirilor mamei sale, aceasta muncește mai mult la vârsta ei decât ar fi făcut-o prezentatoarea TV, în urmă cu 20 de ani. Alexia a prins „gustul celebrității” înainte de vârsta de 18 ani, când a luat parte într-un proiect, un serial.

„Prima oară a început cu I love Violeta, serialul, atunci a fost prima oară când am ieșit așa puțin. Am avut o emisiune la Disney. Au fost mai multe episoade pentru copii. Atunci mi-am făcut primii fani copii. Am mers la concert. Eram așa, liniștită, am intrat la concert și la un moment dat s-a făcut un cerc imens și le-am semnat pe piele, pe tricouri.

Și apoi am făcut o pauză, pentru că la mine la școală nu aveam cum să faci și social media, eu am făcut și dans, dar am renunțat. De fapt am început în ultimii doi ani de liceu cu Instagram, și apoi cu YouTube după ce am dat Bac-ul. Am zis că altfel nu puteam să fac treabă serioasă”, a spus Alexia.

 

Andreea Esca a spus despre fiica ei că este foarte organizată și că îi place să facă lucrurile pas cu pas.

„Eu nu mi-am dat seama că îi place și că va face din asta o profesie pentru moment. Mă bucur că îi face plăcere și mă bucur extrem de mult că este extrem de serioasă. Face lucrurile pas cu pas, e foarte organizată, până la capăt, până îi iese cum trebuie. E mai rău decât mine. Și, dacă ar fi să comparăm cu ce făceam eu la vârsta ei… Mi se pare că muncește mult mai mult decât mine la vârsta ei”, spunea prezentatoarea TV într-un podcst pe YouTube.

 

Citește și: Alexia Eram, afectată de celebritatea mamei sale. Cu ce probleme se confruntă fiica Andreei Esca



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel