Alexia Eram, afectată de celebritatea mamei sale. Cu ce probleme se confruntă fiica Andreei Esca

Data publicării:
Andreea Esca și Alexia Eram. Foto Instagram
Descriere foto: Andreea Esca și Alexia Eram. Foto Instagram

Alexia Eram a vorbit despre presiunea pe care o simte din cauza celebrității mamei sale. Cum este să fii fata Andreei Esca?

Alexia Eram se bucură de un succes fantastic în rândul tinerei generații, dar spune că simte mereu presiune din cauza celebrității pe care o are mama ei. Chiar dacă este recunoscătoare acestui lucru, deoarece spune că nu știe dacă ar fi ajuns atât de departe fără sprijinul mamei ei, Alexia spune că uneori se simte îngrădită deoarece nu vrea să facă ceva greșit, care ar păta numele Andreei Esca. 


„Pe de o parte este un lucru bun pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum și nu știu dacă aș fi și ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. Pe de o parte știu că dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant chiar dacă aș fi fiica Andreei Esca oamenii nu ar fi fost obligați să se uite. E super greu pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, adică cred că orice aș face toate generațiile mă asociază cu fiica Andreei Esca și trebuie să am grijă la tot ce fac pentru că mama are o imagine curată”, a spus Alexia Eram în podcast-ul găzduit de Laura Giurcanu. 


Alexia Eram este anul 3 la o facultate din Marea Britanie și spune că încă nu știe care este visul ei în viață. Acum se ocupă cu mare interes de paginile ei de Instagram și Youtube, acolo unde a strâns o comunitate impresionantă de tineri.


„Toate pozele pe care le postez, tot conținul meu pe care îl pun pe social media, nu pot să fiu atât de liberă. Trebuie să am grijă la orice postez, la cum vorbesc” a mai adăugat Alexia Eram.


Akexia Eram trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mario Fresh. Cei doi sunt împreună de cinci ani de zile, pe când Alexia avea doar 16 ani. 

 

Citește și: Oana Roman a răbufnit. O va da în judecată pe Vica Blochina: „Să răspundă pentru aceste atacuri nefondate la adresa mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel