Andreea Esca dezvăluie criteriile pentru alegerea prietenilor: „Primul lucru pe care îl am în vedere...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Esca, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca, una dintre cele mai iubite prezentatoare de știri din România, a vorbit recent despre criteriile esențiale după care își alege prietenii, subliniind importanța simțului umorului și a încrederii.

În cadrul podcastului „Ce mai zici”, Andreea Esca a împărtășit din experiența sa personală și a oferit o perspectivă asupra relațiilor de prietenie. Vedeta are o lungă experiență de viață, astfel că ea a trăit multe amintiri, unele plăcute, altele mai puțin plăcute, iar de această dată ea s-a hotărât să împărtășească cu fanii săi câteva detalii.

Umorul, primul criteriu

Pentru Andreea Esca, simțul umorului este primordial atunci când vine vorba de a-și alege prietenii. „Eu, de exemplu, primul lucru pe care îl am în vedere este să aibă simțul umorului. Dacă nu are simțul umorului, poate să fie oricum că nu mă interesează,” a declarat vedeta. 

Vedeta a menționat și calitatea încrederii ca element de bază pentru formarea unei prietenii. În ziua de azi, mulți oameni s-au plâns de lipsa acestei calități.

 „Să fie o persoană de încredere,” a continuat ea. 

 

Ultimul aspect esențial pentru Andreea Esca este compatibilitatea energetică și dinamica similară dintre prieteni. „Pe urmă să aibă aceeași energie cu tine, aceeași dinamică, pentru că altfel nu ai cum să fii în ritm. Să aveți aceleași preocupări,” a explicat ea.

Youtube video image

 

Amintiri din liceu

Andreea Esca a discutat și despre experiențele din liceu, ea spunând că, dacă ar fi fost un sistem mai relaxat, ar fi privit altfel multe lucruri. Unul dintre aspectele care i-au plăcut este dat de profesorii care au uimit-o.

Greutatea despre care vorbește știrista este dată de rigiditatea cu care acționa sistemul, de la profesori până la alți angajați ai statului.

Cu toate acestea, nimic nu a oprit-o din a-și forma prietenii și experiențe unice.

„Era destul de greu în timpul liceului. Nu neapărat greu, dar era mai rigid așa. Într-un sistem mai relaxat poate că aș fi avut mai mult chef de unele și de altele. Mie mi-a plăcut foarte mult perioada liceului, gașca pe care am avut-o atunci și activitățile pe care le făceam. Am avut profesori foarte buni de care ne atașam și care erau chiar ok,” a mai spus jurnalista, la „Ce mai zici?”.

Andreea Esca, despre salariul pe care-l câștigă la PRO TV

„Ce salariu are Andreea Esca întreabă cineva.”, a anunțat Cătălin Măruță în cadrul propriei sale emisiuni de pe Pro TV.

„Să verifice din trei surse independente.”, a fost răspunsul oferit de celebra prezentatoare de la Pro TV.

„Avem numărul dumneavoastră, vă sunăm pe pauza publicitară ca să vă liniștiți.”, a mai spus Măruță amuzat de situație. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel