Andreea Esca, despre căsnicia cu soțul ei. Ce gesturi romantice face bărbatul pentru fericirea soției lui

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Esca și Alexandre Eram, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Esca și Alexandre Eram, foto Instagram

Andreea Esca a dezvăluit care este secretul căsniciei ei. Ce primește în fiecare zi de la soțul ei?

Andreea Esca este una dintre cele mai iubite prezentatoare Tv din România. Este în casele românilor de peste 26 de ani, iar asta o face cea mai longevivă prezentatoare TV din țară. 


Andreea Esca este o femeie fericită și împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes și o familie fericită. Iar relația cu soțul ei poate fi un exemplu pentru toate cuplurile din România. Andreea Esca trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Alexandre Eram cu care are doi copii minunați.


Aceasta a dezvăluit care este gestul romantic pe care soțul ei îl face în fiecare zi pentru ea. 


„A făcut o mulțime de gesturi romantice și nu cred că aș putea să spun că unul a fost mai romantic decât altul… Chiar nu-mi dau seama, n-aș putea să aleg unul. El e un om atent, ca să zic așa, la nevoile mele, și cred că, pentru mine cel puțin, cel mai romantic este faptul că mă susține tot timpul și că îmi dă câte un mesaj în care îmi spune: Ai fost foarte bine astăzi. Bravo!', după știri sau după vreun eveniment… și așa mai departe”, a mărturisit Andreea Esca pentru Ciao.ro.


Andreea Esca spune că au rezistat în timp deoarece ei nu pot sta supărați unul pe celălalt nici măcar o zi. 


„Nu suntem nici unul, nici celălalt, ranchiunoși, nu suntem în stare să ținem supărarea, nu. Niciodată… Nici măcar de pe o zi pe alta. Nu am reușit să facem asta”, a mai mărturisit vedeta pentru sursa citată. 

 

Citește și: Dj Harra a fost înfiată pe când avea doar câteva luni de viață: „Când afli că eşti adoptat, îţi creează un şoc psihic”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel