Dj Harra a fost înfiată pe când avea doar câteva luni de viață: „Când afli că eşti adoptat, îţi creează un şoc psihic”

Data publicării:
Dj Harra, foto Instagram
Descriere foto: Dj Harra, foto Instagram

Dj Harra a oferit detalii șocante despre perioada copilăriei. Cum a reacționat vedeta când și-a cunoscut mama biologică?

Dj Harra este cunoscută atât în țară cât și peste hotare. Se bucură de un succes imens și este apreciată de foarte mulți oameni, dar puțini cunosc povestea ei de viață. Vedeta a fost abandonată de părinții ei biologici, dar a avut noroc de o familie care a salvat-o la doar câteva luni de viață. 


Vedeta spune că a avut o copilărie fără lipsuri și a fost un copil fericit. Le este recunoscătoare părinților ei adoptivi și știe că doar cu ei putea duce o viață atât de bună și liniștită.


„Ei s-au strădit și mi-au oferit în permanență cele mai bune condiții. N-am avut o copilărie nașpa. (…) Sunt mulți copii care nu sunt adoptați niciodată. Eu aveam abia câteva luni. Nu știu cum arată un orfelinat prin ochii mei. Știu pentru că mergem de Crăciun sau când am posibilitatea. Acum câțiva ani mai mergeam, făceam cadouri personal, dar nu pot să mă duc că mă afectează la nivel emoțional”, a spus Dj Harra la Antena Stars.


În urmă cu mai mul timp, Dj Harra a vorbit despre mama ei biologică. Nu are nimic să îi reproșeze și știe că dacă nu ar fi ajuns în casa părinților adoptivi, viața ei nu ar mai fi fost asta. Vedeta vrea să îi mulțumească mamei ei biologice deoarece nu s-a băgat în relația ei cu oamenii care i-au salvat viața. 


„În momentul în care mi-am cunoscut mama biologică, mi-am dat seama că nicăieri nu îmi era mai bine decât cu ei. E foarte greu să fii undeva bine şi să te trezeşti deodată printre asistente.


Un lucru l-am respectat la mama mea biologică şi mă înclin în faţa ei pentru că niciodată nu a intervenit între mine şi părinţii mei. Când afli că eşti adoptat, îţi creează un şoc psihic până creşti şi îţi dai seama că nicăieri nu ar fi fost mai bine şi că ei se numesc părinţi şi nu cei care te-au făcut”, declara Dj Harra în urmă cu mai mulți ani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel