Andreea Esca a izbucnit în plâns, în direct. Ce a emoționat-o până la lacrimi pe vedetă: „S-a hotărât să ne facă să plângem”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea esca a izbucnit în plâns, chiar de ziua ei. Vedeta a avut parte de o surpriză neașteptată, care a emoționat-o. 

Andreea Esca a împlinit 50 de ani, luni, pe 29 august. Vedeta a avut parte de o petrecere surpriză, în avans, la care au luat parte toți prietenii ei. Soțul prezentatoarei TV a fost cel care s-a ocupat de toată organizarea, care a fost o surpriză și pentru invitați. Mai exact, prietenii Andreei s-au prezentat la aeroport, cu pașaportul în mână, fără să știe unde vor merge. 

Surpriza a fost cu atât mai mare când au aflat că petrecerea era organizată pe un yacht, în Istanbul, iar pentru transportul de la aeroport pana la hotel a fost nevoie de două autocare, pentru că erau nu mai puțin de 70 de invitați.  Prima parte a petrecerii a avut loc într-un spațiu amplu, amenajat cu baloane și decoruri speciale, unde invitații au dansat și au ciocnit șampanie. Apoi, spre seară, petrecerea s-a mutat pe un yacht, unde au luat cina.

Andreea Esca a izbucnit în plâns, în direct

Surprizele nu s-au terminat aici pentru jurnalistă! Invitat în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, Andreea Esca a mai avut parte de un moment emoționant. Mai exact, celebra jurnalistă și-a reîntâlnit învățătoarea, un om drag pentru ea, de la care a învățat cele mai importante lecții, după care s-a ghidat în viață. 

”E foarte important ca cei mici să aibă educatori cu har, ei pot fi mai importanți decât părinții. Pentru mine, doamna Stavăr a fost ca a doua mamă. Cred că acum are 84 de ani, mai mare ca mama”, a spus Andreea Esca la TV.

În momentul în care vedeta a văzut-o pe învățătoarea sa , nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns. Vedeta și-a adus aminte că își dorea să devină nora doamnei.

”S-a hotărât să ne facă să plângem, Cătălin. Probabil e de la vârstă. Sunt nora doamnei, așa era prevăzut, dar nu ne-am mai înțeles. Așa ziceam noi două pentru că are un băiat foarte frumos, care era mult mai mare ca mine atunci. Stăteam vis-a-vis, ne duceam împreună la școală, veneam de la școală. Eu îi mulțumesc pentru tot, pentru pasiunea mea pentru teatru, este clar că de aici a pornit, m-a învățat să vorbesc bine, clar, corect. O să se bucure mama mea că ne vede la televizor”, a spus Andreea Esca despre învățătoarea sa, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Și doamna învățătoare a avut doar cuvinte de laudă la adresa Andreei Esca. 

”Așa te-am învățat eu, să plângi? Nu, să râzi, să petreci. Am ales-o șefa clasei, colegii o iubeau foarte mult, era iubită de familia mea, era invitata mea mereu la teatru, stătea în banca întâi, pe rândul de la mijloc. Ea rămâne preferata mea dintre eleve”, a declarat și doamna învățătoare.

Citește și: Andreea Esca împlinește 50 de ani. Petrecere surpriză în Istanbul, cu 70 de invitați. A închiriat două autocare și un yacht



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel