Anamaria Prodan, o nouă declarație de iubire pentru Laurențiu Reghecampf, după ce acesta a anunțat divorțul

Data publicării:
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, sursa instagram
Descriere foto: Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, sursa instagram

Anamaria Prodan trece prin clipe grele după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul.

După ce Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul dintre el și Anamaria Prodan, impresara vrea să le demonstreze tuturor că lucrurile stau cu totul diferit. Aceasta a declarat în repetate rânbduri că soțul ei doar a glumit și nu ezită să îi facă declarații de dragoste, ori de câte ori are ocazia.


Aceasta a postat o fotografie cu ea și antrenorul pe pagina ei de Instagram și a avut doar cuvinte de laudă la adresa soțului: „Soț pefect, om puternic, tată perfect”.


Anamaria a recurs chiar la un gest extrem. Aceasta a publicat pe internet mai multe mesaje în care Laurențiu Reghecampf îi făcea declarații de iubire. Impresara a vrut să demostreze faptul că soțul ei i-a făcut niște promisiuni în urmă cu 13 ani. 

 


„Pentru ca lumea este atât de rea, pentru ca am devenit animale, ne judecam, ne umilim, ne tradam, petrecem ani in dușmănie și strângem venin in noi ... pentru ca ne dușmăniți atât de rău am sa va prezint o poveste unica de dragoste între 2 copii care au pornit singuri fara nici un ajutor ... și și au jurat dragoste și respect etern și și au jurat sa ajungă in varful piramidei și și si au jurat sa moara împreuna. Ținându de de mâna. Laurentiu și Anamaria Reghecampf ... ANAMARIA FARA MOȘTENIRILE MAMEI .... am sa las aceste mailuri sa vorbeasca, poate ele reușesc sa va facă sa înțelegeți. DRAGOSTEA UNICA ȘI PURA ... DIN CARE S A CLĂDIT UN IMPERIU ȘI O FAMILIE DE VIS”, a scris Anamaria prodan pe rețelele de socializare.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)


Anamaria Prodan a declarat că va apela la instanță dacă se va mai vorbi despre presupusul divorț. Chiar și fiul lor a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, semn că zvonurile legate de părinții lui îl afectează profund. 


“Vă mulțumesc tare mult pentru că m-ați sunat. Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni.


Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

 

Citește și: Dana Rogoz, imagine incendiară în costum de baie. Cât de bine arată vedeta după 2 nașteri



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel