Andreea Esca a avut casa plină de vedete de Revelion: Smiley, Pavel Bartoș și Cabral au petrecut până în zori în vila prezentatoarei TV

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Esca a dat o petrecere fabuloasă de Revelion. O mulțime de vedete au petrecut alături de prezentatoarea Tv, în vila acesteia, de pe malul lacului Snagov.

Revelion ca în 1982, a fost tematica petrecerii organizate de Andreea Esca. Pavel Bartoș cu soția și fetele, Cabral și Andreea Ibacka, Smiley și Gina Pistol au petrecut pînă în zori, alături de Andreea Esca și alți prieneni, cu muzică, bucate alese și multă voie bună. S-a cântat, s-a dansat și s-au făcut glume.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

 


 Un invitat de seamă care a absentat a fost Mihai Petre, care acum se află în echipa Antenei 1. Se pare că foștii colegi îi duc dorul, motiv pentru care i-au dedicat cîteva dansuri, pe care le-au postat pe rețelele de socialiazare. Chiar Andreea Esca s-a întrecut în mișcări alături de Bavel Bartoși, chițând pașii de dans care l-au consacrat pe Mihai Petre.

Cabral a fost maestru bucătar, dar nu s-a dat la o parte nici de la cârma grătarului, și nici nu a absentat de la dans. 

 

Și-au urmărit șhow-ul de la TV împreună

 

În timp ce petreceau de zor în casa Andreei Esca, Smiley și Pavel Bartoș urmăreau și PROTEVELIONUL, show-ul de la pRO TV de Revelion. Care, pentru prima dată, a detronat celebrul Revelion de la Antena 1, prezentat de Dan Negru, potrivit Pagina de media. 


Cu Pavel Bartoș și Raluka la cârma distracției, petrecerea de la PRO TV a început cu o interpretare de neuitat a unora dintre cele mai iubite vedete ale postului TV: Andra, Marius Moga, Inna, Carla’s Dreams, Smiley, Andi Moisescu, Horia Brenciu, Irina Rimes și Theo Rose.

Seara a continuat cu momente surprinzătoare: Neti Sandu i s-a alăturat lui Horia Brenciu și a cântat, Mihaela Rădulescu și Carmen Tănase au oferit o scenetă de neuitat, iar Andrei Aradits, Cornel Ilie și Ruby au pregătit interpretări spumoase de lipsync. Nu au lipsit nici unele dintre cele mai iubite melodii ale ultimilor ani de la Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Lora, Matilda Pascal Cojocărița și mulți alții, potrivit Știrile PRO TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel