Andreea Berecleanu a plecat la mare cu trenul: „La dus a avut întârziere de aproximativ 1 oră”

Data publicării:

Andreea Berecleanu a plecat împreună cu familia la mare. Vedeta a călătorit cu trenul. 

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Chiar dacă se bucură de un succes imens, vedeta a vrut să meargă la mare cu trenul. A fost încântată de experiența trăită și spune că a văzut o altă față a poporului român, una mult mai educată și mai răbdătoare. Vedeta le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare, cum a fost scurta vacanță. 


„Azi dimineață, în Gara de Nord. Noi trei, 2 zile către mare, într-o atmosferă atât de civilizată și frumoasă. Poate că am avut eu noroc să văd în jur doar oameni drăguți. De toate vârstele, familii cu copii, tineri, oameni de la țară, mulți străini, toți așteptau cu răbdare anunțul de pe tabelul electronic.


Și chiar dacă trenurile au întârzieri, inclusiv al nostru, oamenii au învățat să fie calmi și înțelegători. Apoi, când a fost anunțată linia, NIMENI nu s-a îmbulzit, așa cum se mai întâmpla pe vremuri. Am avut impresia unui popor diferit, mai ales că în locuri așa cum e o gara sau un aeroport, vezi adevărată față a unei nații. Chapeau”, povestit Andreea Berecleanu pe Facebook.

 


Andreea Berecleanu le-a dezvăluit fanilor că trenul a avut întârziere doar la dus, de aproximativ o oră. Vedeta a publicat mai mult fotografii din vacanța alături de soțul și fiul ei. 


„Cateva imagini din acest weekend care a trecut extrem de repede, si totusi l-am trait atat de intens. Intoarcerea, evident, tot cu trenul. Pentru ca m-ati intrebat in postarea anterioara, am plecat cu CFR, nu mai gasisem locuri la alta linie, eventual privata. La dus a avut intarziere de aprox 1 ora. La intors, nu. Va doresc zile de vacanta usoare, oriunde le petreceti. Si daca alegeti sa nu plecati nicaieri, incercati sa va faceti mici placeri sau pofte de orice fel care sa va bucure. Cu dragoste, Andreea”, a mai scris vedeta.

 

Citește și:  Oana Roman și Marius Elisei, primele declarații după ce s-au împăcat: „Oana s-a lăsat greu recucerită”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel