Andreea Berecleanu a chiulit de la școală pentru Florin Piersic Jr: „Cred că eram prin clasa a XI-a”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Berecleanu și Florin Piersic Jr, colaj foto/ sursa Instagram
Descriere foto: Andreea Berecleanu și Florin Piersic Jr, colaj foto/ sursa Instagram

Andreea Berecleanu despre pasiunea secretă pentru Florin Piersic Jr. Ce i-a mărturisit vedeta lui Florin Călinescu. 

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, dar puțini oameni cunosc pasiunea ei secretă pentru Florin Piersic Jr. Chiar dacă în prezent este căsătorită și are copii, vedeta nu se sfiește să mărturisească că a chiulit de la școală pentru a merge la piesele actorului.


Andreea Berecleanu a dezvăluit că nu era singura fată din școală care îl admira enorm pe actor, ci mai multe colege de-ale sale. Așadar, i-au cerut voie unei profesoare pentru a merge să îl vadă pe Florin Piersic Jr. 


Andreea Berecleanu spune că și acum îl urmărește pe actor pe rețelele de socializare. 


„Am văzut recent contul de Instagram al lui Florinel Piersic și râdeam de una singură că el face niște chestii din astea, în stilul lui și are umorul ăla haios al lui. Și mi-am adus aminte că, odată, am chiulit, învățam seara, cred că eram prin clasa a XI-a. Și am chiulit cu voia profesoarei.


Am plecat mai multe fete pentru că Florinel avea spectacol la Casandra. Îl admiram bineînțeles, sunt un pic mai mică de vârstă. Florinel are 53 de ani și eu am 47. Avea spectacol de an la Casandra, era pe cheiul de vest. Am chiulit ca să-l vedem acolo, ei erau practic absolvenți. Noi, fetele, am mers pentru el, dar nu ne dai dreptate?”, i-a spus Andreea Berecleanu lui Florin Călinescu. 


Andreea Berecleanu a găsit fericirea în brațele medicului estetician Constantin Stan, după divorțul de Andrei Zaharescu. Chiar dacă s-au căsătorit în mare secret, vedeta este acum mai fericită ca niciodată. Prezentatoarea Tv are doi copii minunați din căsnicia cu primul ei soț. 


„Constantin m-a cerut în căsătorie imediat după ce am devenit un cuplu. Din respect pentru copiii mei, am amânat răspunsul DA, pe care, oricum, Constantin îl știa și îl simțea. După trei ani de conviețuire, noi doi și copiii, am decis că este momentul potrivit pentru acest pas. Și am avut dreptate. Copiii mei erau pregătiți și au primit vestea firesc și cu multă bucurie”, a declarat Andreea Berecleanu pentru VIVA!

 

Citește și: Bianca Brad, despre noaptea în care a realizat că are cancer la sân. Cum a depistat boala: „M-am trezit din somn cu dureri infernale”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel