Andreea Berecleanu, detalii despre relația pe care o are cu soțul ei: Sunt recunoscătoare pentru...

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Berecleanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Berecleanu, Instagram

Andreea Berecleanu a dezvăluit, în cadrul unui interviu, relația pe care o are cu soțul ei, după 10 ani, și cum aleg cei doi să-și petreacă timpul liber.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan formează un cumplu de aproape 10 ani de zile, iar de 6 sunt oficial căsătoriți. Chiar dacă în spatele relației lor stau așa de mulți ani, prezentatoarea TV vorbește despre partenerul ei de viață, ca în prima zi în care s-au cunoscut. 

"Avem aproape 10 ani împreună, de trăiri intense, de întâmplări memorabile! Visăm și ne facem planuri în fiecare zi! Sunt recunoscătoare pentru felul lui de a fi, pentru tot ce a fost la început și a crescut în fiecare zi a noastră împreună. Nu doar ca un cuplu, mă refer la familia noastră toată. Copiii mei, mama mea, bunica mea, fiica lui Constantin, Andreea, și ginerele nostru, nepoata noastră de 3 ani, Ilinca. Ne iubim, ne respectăm, ne sprijinim necondiționat! Însăși dragostea lui îmi e suficientă!", a spus Andreea Berecleanu, potrivit viva

"Ne place să stăm cât mai mult împreună"

Cei doi profită de fiecare dată când au timp liber, pentru a pleca într-o nouă călătorie împreună. Prezentatoarea de televiziune spune că niciodată nu li s-a întâmplat să aibă nevoie de a petrece și timp separat.

"Așa este, suntem extrem de prinși în programele noastre. În egală măsură. În plus, avem două profesii de consum nervos, solicitante. Cu toate acestea, nu compar ceea ce fac eu cu viața la sală a unui chirurg. Ar fi o glumă. De aceea, eu încerc să rup această rutină cu activități cât mai diverse, uneori dinamice, alteori relaxante. Noi suntem amândoi la fel, asta e un noroc, și ne facem programul împreună. Nici eu, nici Constantin nu avem nevoie de acel atât de auzit me time. Nouă ne place să stăm cât mai mult împreună!", a mai spus ea.

"Am șansa de a-mi lua liber când vreau"

Andreea Berecleanu spune că meseria pe care o are în prezent, nu o împiedică din a-și organiza timpul liber după bunul plac.

"Am șansa de a-mi lua liber când vreau! Pentru mine, și dacă îmi doresc jumătate de oră să merg pe străzi sau să beau o cafea, se cheamă timp câștigat. Inclusiv viața la biroul meu de comunicare este așa. Mi-am învățat echipa să facă pauze, să avem timp să glumim, să mâncăm împreună la prânz, să facem ședințele întrun ritm firesc, fără tensiuni. Sunt fericită că am asemenea oameni alături, sunt norocoasă. Apoi, îmi fac mereu timp de un prânz cu mama, aproape săptămânal. Pe Petru îl prindem mai greu acum, având mult de studiat, timpul puțin rămas și-l dorește alături de prietenii lui. E de înțeles. Pasiunile mele sunt legate de artă, sub orice formă, și sunt conectată la viața culturală. Inclusiv când merg în străinătate, primul lucru pe care-l fac este să mă uit pe aplicația de pe telefon și să văd ce expoziții sau concerte sunt în orașul respectiv.", a cotinuat Andreea Berecleanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel