Andreea Bănică, sfat pentru Claudia Pătrășcanu, în scandalul cu Gabi Bădălău. Ce i-a transmis blondina

Data publicării:
Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu, sursa instagram

Andreea Bănică a ținut să îi dea un sfat amicei sale Claudia Pătrășcanu, în scandalul cu Gabi Bădălău.

Andreea Bănică a fost în platoul Xtra Night Show pentru a-și promova cel mai recent proiect muzical. Artista a vorbi și despre divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, după ce a fost chemată ca martor în proces. Aceasta a mărturisit că bruneta îi este prietenă și că i-a dat și un sfat cu privire la această situație.

Deși nu vrea să fie implicată în scandalul dintre cei doi, Andreea Bănică a dezvăluit că a sfătuit-o pe Claudia Pătrășcanu să nu mai vorbească deloc în spațiul public despre ceea ce se întâmplă între ea și Bădălău.

„Eu am ajutat-o cât am putut s-o ajut. Nu mă interesează deloc să vorbesc despre familia ei. Nu sunt genul să mă bag în astfel de scandaluri și am sfătuit-o întotdeauna pe Claudia să stea liniștită și să nu vorbească deloc. Nu pot eu să decid”, a spus Andreea Bănică la Xtra Night Show.

Andreea Bănică a dezvăluit și motivul pentru care Claudia Pătrășcanu a apelat la ajutorul ei în momentul în care a fost dată afară din casă.

„Cred că în perioada aceea prietenele ei erau prietene de familie și nu cred că a putut să apeleze la ele. Eu eram aproape de ea, dar celelate probabil că erau în jurul famiiliei și nu i-a fost ușor să apeleze la ele. Atunci a apelat la mine”, a mai spus blondina.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a leșinat pe stradă. Prin ce a trecut artista pentru a avea o siluetă de manechin: „Eram o pufoșenie și a trebuit să țin diete”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel